המלאך האדום10
Well-known member
לא נכון. אתה יכל לכתוב להפקה ולברר את התקנון.נכון אבל עוז יכול להחליט שהוא מדיח את מי שהוא רוצה בניגוד לתוצאות
האח של בובליל חבר של חברה שלי לכן ידעתי את הדברים הנ״ל
לא נכון. אתה יכל לכתוב להפקה ולברר את התקנון.נכון אבל עוז יכול להחליט שהוא מדיח את מי שהוא רוצה בניגוד לתוצאות
זה היה בהצבעות בתשלום עם תקנון אחראי אפשר לשדר דברים שלא היו. לכן, כל מה שראינו על עידן קרה
והאנשים לא אהבו את זה. לא תרם כלום לבית או לצופים.
בקשר להצבעות אם הדייר יש לו ספקות יכול לבקש ספירת הקולות.
כזכור לי יוסי בובליל ביקש באמצעות עורך דין ונתנו לו.
ספירת הקולות נעשת על ידי חברה חיצונית.
ההפקה החליטה שהוא בגמר, אז לא יילך.אני יודעת שזה פחות סביר, אבל אפשר לבקש במקרה הדחה של שילה בפעם הבאה?
סקר הדחה ה-15 האח הגדול 2024: את מי אתם משאירים בבית האח הגדול?
לסקר > http://bigisrael2024.xyz/?p=293
כי הדר החשיבה את עידן כחבר טוב שלה בבית. בין הבודדים, אגב.הדר משחקת יותר עצובה מאמילי
עצובה באמת על זה שמיכל נשארההדר משחקת יותר עצובה מאמילי
יודעת לכופף רגש.. אפילו האוואטר יודע רק ארבעה יסודותעצובה באמת על זה שמיכל נשארה
ואז מנתבת את העצב אסטרטגית לאן שצריך
הרגע היא אמרה "מה הקשר שהיא נשארה והוא הלך"
זה יותר מפריע לה מזה שהוא הלך
הגיוני ביותר שהפריע לה, אני מאוד מבינה אותה. וכן, גם אני הייתי תוהה, עצובה ועצבנית על כך שאיך יתכן שהמכשפה נשארה והוא הלך. ( מי יסביר לה שאנשים בפורום הצביעו למיכל לא כדי שתישאר, אלא כדי שחיים ילך ובום עידן נדפק )עצובה באמת על זה שמיכל נשארה
ואז מנתבת את העצב אסטרטגית לאן שצריך
הרגע היא אמרה "מה הקשר שהיא נשארה והוא הלך"
זה יותר מפריע לה מזה שהוא הלך
אמילי שוברת את הראש, איך היא מתקרבת שוב לשילה.הדר משחקת יותר עצובה מאמילי
ומי שראה אותה באמת יותר מכולם זה יהב, באח הגדול הכל יחסי..אמילי שוברת את הראש, איך היא מתקרבת שוב לשילה.
והדר לא משחקת. היחיד שהקשיב לה היה עידן.
דיברה עם האח או עם אור? מה אמרה?זה דווקא מאוד מובן אמילי רמזה בבוקר לאח - כשדיברה עם אור שעידן צריך לצאת היום והוא יצא, עד עכשיו קיבלה כל מה שביקשה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.