** שרשור לילה היום ה-80 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

Rama1234

Well-known member
חצופה שי, כל היום רבה עם סתיו, התעצבנה על ספיר שמדברת איתה בנועם, ורק לשי מותר לצחקק איתה ולשבת איתה בסבבה, אבל כועסת כשאחרים עושים את זה..

ערן .

Well-known member
חצופה שי, כל היום רבה עם סתיו, התעצבנה על ספיר שמדברת איתה בנועם, ורק לשי מותר לצחקק איתה ולשבת איתה בסבבה, אבל כועסת כשאחרים עושים את זה..
היא בלתי נסבלת. אחת מהדיירות הכי גרועות שהיו בכל העונות של האח הגדול. מזעזעת.

Aye123

Well-known member
אין לה מודעות עצמית בשום צורה.
שמתי לב מזמן שיש לה קטע לבקר על דברים שהיא בעצמה עושה, במיוחד עם שניר

tarimulu

Well-known member
יש סיכוי שיפתחו את ההצבעות בשבת אבל בסוף השידור יעשו להם משדר הדחה רגיל, שמקריאים את כל השמות של מי שנשאר, ואז ישאירו את 2 הנמוכים בכל קבוצה על הספה
או שיגידו להם סדר אקראי ורק אנחנו נדע

מצד שני בגלל שאמרו להם כבר שיש 2 רשימות ושזה ראש בראש, אולי כן יעדכנו אותם בתוצאות
השאלה אם עוז רוצה שמי שיישאר יידע שהיה הכי נמוך בקבוצתו או לא

(למרות שאם לא, מישהו יצעק להם מי היה הכי נמוך)

אופה קטנטנה

Well-known member
אני קוראת כל הודעה שלך בחיל ורעדה, פאשיסטוש,
מחשש שאיזה אחוז, או איזו ספרה
תתקוף אותי בעלטה.

KAPSULA1

Well-known member
יש סיכוי שיפתחו את ההצבעות בשבת אבל בסוף השידור יעשו להם משדר הדחה רגיל, שמקריאים את כל השמות של מי שנשאר, ואז ישאירו את 2 הנמוכים בכל קבוצה על הספה
או שיגידו להם סדר אקראי ורק אנחנו נדע

מצד שני בגלל שאמרו להם כבר שיש 2 רשימות ושזה ראש בראש, אולי כן יעדכנו אותם בתוצאות
השאלה אם עוז רוצה שמי שיישאר יידע שהיה הכי נמוך בקבוצתו או לא

(למרות שאם לא, מישהו יצעק להם מי היה הכי נמוך)
נראה לי שאם יידעו מי לפני אחרון זה לנטרל את מי שישאר מאנרגיות וגם הבית יבוא עליו בגישה שלילית כי לא יספרו אותו.

tarimulu

Well-known member
נראה לי שאם יידעו מי לפני אחרון זה לנטרל את מי שישאר מאנרגיות וגם הבית יבוא עליו בגישה שלילית כי לא יספרו אותו.
מי שישאר יכול בתיאוריה לחשוב שאולי הוא יותר חזק מהחמישייה השניה, ןכביכול יש לו סיכוי בקולקטיבית
הייתי בטוח שלא יגידו להם בכלל ושיגידו להם שיש קולקטיבית רגילה וזהו
בגלל שכבר אמרו להם איך זה עובד, מעניין אם אולי כן יגידו להם מי יצא ברשימות כי הם כבר יודעים שההצבעה תהיה ראש בראש

מצב
הנושא נעול.
למעלה