הלוואי אמן. יש בו רשעות לא מהעולם הזה.. לא הייתי יכולה לסמוך עליו כחבר.שיתחיל להיפרד מהדיירים, סיכוי לא קטן שהוא עולה במדרגות במוצ"ש
הלוואי אמן. יש בו רשעות לא מהעולם הזה.. לא הייתי יכולה לסמוך עליו כחבר.שיתחיל להיפרד מהדיירים, סיכוי לא קטן שהוא עולה במדרגות במוצ"ש
מ ה מ ם, ערני.
אמרתי לךספיר עלולה ליפול פה בין הכיסאות...
הוא סתם מטריל נו...אמרתי לך
באהבה אבל עוזי לא יוותר עליה.ספיר עלולה ליפול פה בין הכיסאות...
היא בלתי נסבלת. אחת מהדיירות הכי גרועות שהיו בכל העונות של האח הגדול. מזעזעת.חצופה שי, כל היום רבה עם סתיו, התעצבנה על ספיר שמדברת איתה בנועם, ורק לשי מותר לצחקק איתה ולשבת איתה בסבבה, אבל כועסת כשאחרים עושים את זה..
אין לה מודעות עצמית בשום צורה.חצופה שי, כל היום רבה עם סתיו, התעצבנה על ספיר שמדברת איתה בנועם, ורק לשי מותר לצחקק איתה ולשבת איתה בסבבה, אבל כועסת כשאחרים עושים את זה..
נראה לי שאם יידעו מי לפני אחרון זה לנטרל את מי שישאר מאנרגיות וגם הבית יבוא עליו בגישה שלילית כי לא יספרו אותו.יש סיכוי שיפתחו את ההצבעות בשבת אבל בסוף השידור יעשו להם משדר הדחה רגיל, שמקריאים את כל השמות של מי שנשאר, ואז ישאירו את 2 הנמוכים בכל קבוצה על הספה
או שיגידו להם סדר אקראי ורק אנחנו נדע
מצד שני בגלל שאמרו להם כבר שיש 2 רשימות ושזה ראש בראש, אולי כן יעדכנו אותם בתוצאות
השאלה אם עוז רוצה שמי שיישאר יידע שהיה הכי נמוך בקבוצתו או לא
(למרות שאם לא, מישהו יצעק להם מי היה הכי נמוך)
מי שישאר יכול בתיאוריה לחשוב שאולי הוא יותר חזק מהחמישייה השניה, ןכביכול יש לו סיכוי בקולקטיביתנראה לי שאם יידעו מי לפני אחרון זה לנטרל את מי שישאר מאנרגיות וגם הבית יבוא עליו בגישה שלילית כי לא יספרו אותו.
לא השתכנעתיתדעו שאם אתם מצביעים לספיר - ליאל יילך
נראה לי שניר יודחלא השתכנעתי
שי ושניר חושבים ונכנסו לאח לשאול אותו, נראה שהיא זורמת עם הרעיון אבל ליאל ומעתוק סקפטייםהם חושבים שהיא במשימה סודית?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.