מתחיל להחשידתמיד נופר הייתה נראית לי ״בחורילה״
ופתאום לידם נראית קטנה!
התעכבתי על זה גם
או שהראש של בר חתיכת יוג'
נראית פטיט לידה נופר
מתחיל להחשידתמיד נופר הייתה נראית לי ״בחורילה״
ופתאום לידם נראית קטנה!
ראיתי בפייסבוקמאיפה זה?
שתי הצבעות בנפרדאפשר להצביע רק לקבוצה אחת נכון?
10 לחלק לאדומים באתראז למעשה אפשר 20 לאדומים או 20 לכחולים
או 10 לאדומים ו10 לאדומים
או, זהו,10 לחלק לאדומים באתר
10 לחלק לאדומים באפליקציה
10 לחלק לכחולים באתר
10 לחלק לכחולים באפליקציה
כלומר מקסימום 20 לכל קבוצה
פשוט כאילו פתחו 2 הצבעות רגילות שונות
אפשר כמובן להחליט לא להצביע לאחת הקבוצות בכלל
תצליחי להשיג הצבעות נוספות לספיר?@המלאך האדום10 נראה שיש מצב שניצחת בהתערבות, למזלך עוד לא הצבעתי לקבוצה הכחולה אז סתיו תקבל ממני 3 קולות הפעם
כן, סתיו בכל מקרה בקבוצה הכחולה וזה לא שהיא תהיה אחרונה בכל מקרה אז לא אכפת לי לתרום לה 3 הצבעותתצליחי להשיג הצבעות נוספות לספיר?
לא בא לי לפרוש מהפורום
לכי לגנוב פלאפונים בסופש הזהכן, סתיו בכל מקרה בקבוצה הכחולה וזה לא שהיא תהיה אחרונה בכל מקרה אז לא אכפת לי לתרום לה 3 הצבעות
בעצם חזל״ש יש טענות בבית שהיא עושה בכאילו ואין באמת משימה סודית… to be continued@המלאך האדום10 נראה שיש מצב שניצחת בהתערבות, למזלך עוד לא הצבעתי לקבוצה הכחולה אז סתיו תקבל ממני 3 קולות הפעם
כן, זה נראה לי מה שיהיה.עדן תקבל הכי פחות הצבעות ברור אבל תנצח כל אחד שיעמוד מולה בזכות הקבוצה של סתיו.
עדן בדוק בדו קרב.
לדעתי מול ליאל וליאל יעוף כמובן.
השאלה אם עדן וליאל יהיו מודעים לזה האחרונים וזה ראש בראש או רק הקהלעדן תקבל הכי פחות הצבעות ברור אבל תנצח כל אחד שיעמוד מולה בזכות הקבוצה של סתיו.
עדן בדוק בדו קרב.
נראה לי שיגידו להם בתחילת השידור...השאלה אם עדן וליאל יהיו מודעים לזה האחרונים וזה ראש בראש או רק הקהל
איזה ליאלהשאלה אם עדן וליאל יהיו מודעים לזה האחרונים וזה ראש בראש או רק הקהל
אני סתיו טים אבל לא אצביע לעדן אם היא מול אורי. רק לועדן תקבל הכי פחות הצבעות ברור אבל תנצח כל אחד שיעמוד מולה בזכות הקבוצה של סתיו.
עדן בדוק בדו קרב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.