** שרשור לילה היום ה-84 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

tarimulu

Well-known member
לבקש מהאח הגדול לפתוח אזור בבית זה ביטחון?
זה כמו לבקש לפתוח את הנסט או פינת עישון
גם דייר שנכנס לפני שעה יכול לבקש את זה

עדגיל

Well-known member
מצד שני אברם ישב עם עדן, והיא סתיו כל שניה, מה? מה אמרת? תכלס, ככה זה יהיה עד הסוף..תפנימי. אברהם אומר לה אני אוהב חורף, אני אוהב קיץ, אביב.... (כלומר לא אוהב את סתיו) לא רוצים לדבר איתך, לא רוצים את הפופ קורן שלך, ולא רוצים שתאכילי את כולם בפנקייק כי זה מה שאת יודעת לעשות. אז בתכל'ס, תעשי את שלך ותחייכי ותפסיקי לשיר "הנה סתיו במטבח, במטבח" מה עשתה? העמידה סירים? כולה פופ קורן? היא מתערבת בשיחות לא לה, מנסה להרגיש שותפה, שייכת וזה לא יעבוד. היא לא יכולה בקטע הזה פתאום לתת פייט.

shesai

Well-known member
מעניין איזה תהליך תעבור מעתוק עם לחישות הכשף האסרטיביות של שי

tarimulu

Well-known member
עדן נשמה של ברבור
בלי קהל של סתיו את כלום ושום דבר
מקומך מזמן בחוץ
עופי ברוח
חלל ריק כזה עוד לא פגשתי
מצביעי סתיו בחרו להשאיר אותה על פני ספיר, שהתנהגה אליה יותר נחמד מכל מי שנמצא איתה כרגע בבית

GALxp

Well-known member
מצביעי סתיו בחרו להשאיר אותה על פני ספיר, שהתנהגה אליה יותר נחמד מכל מי שנמצא איתה כרגע בבית
ספיר התנהגה אליה נחמד?
אותה אחת שאמרה לה שהיא לא תיתן לה להתקלח יותר במים חמים?
אותה אחת שאמרה לה שאין לה מה למכור חוץ מלהשתזף עם התחת בחוץ?
אותה אחת שקראה לה גימיק חולף?

ראינו מי חלפה ועפה הביתה...

tarimulu

Well-known member
ספיר התנהגה אליה נחמד?
אותה אחת שאמרה לה שהיא לא תיתן לה להתקלח יותר במים חמים?
אותה אחת שאמרה לה שאין לה מה למכור חוץ מלהשתזף עם התחת בחוץ?
אותה אחת שקראה לה גימיק חולף?

ראינו מי חלפה ועפה הביתה...
ועדיין
מתוך ליאל, אברהם, עדן שכרגע שם
היא התנהגה אליה יותר יפה בשגרה ובזמנים שבין המלחמות

GalK22

Well-known member
מממ לא
אמנם היא עדיפה על אברהם וליאל, אבל היא ממש לא הייתה יותר נחמדה מכל מי שנמצא איתה בבית. ספיר גם חכמה, היא לא השתלחה בה הרבה (טוב אולי בעצם כן), עשתה את זה בעקיפין דרך דיירים אחרים.

עדגיל

Well-known member
מממ לא
אמנם היא עדיפה על אברהם וליאל, אבל היא ממש לא הייתה יותר נחמדה מכל מי שנמצא איתה בבית. ספיר גם חכמה, היא לא השתלחה בה הרבה (טוב אולי בעצם כן), עשתה את זה בעקיפין דרך דיירים אחרים.
ספיר השתמשה בליאל בזה שהתהדר בכך שגידז'דר על לכתה יותר מאשר אח שלה...... ליאל מעך את סתו ודרך עליה ורמס אותה, וקרע אותה לגזרים ואת אף אחד בבית זה לא הגעיל

mariamma 86

Well-known member
אני לא הצבעתי לעדן אף פעם. לא מתחברת להצבעות נגד. לא אהבתי אותה מהתחלה
וכן ספיר שווה הרבה יותר מהנעל הזאת

tarimulu

Well-known member
כל הדיירים מכירים בעל פה את כל מקומות המסתור שסתיו משתמשת בהם להאזנת סתר :ROFLMAO:

ady11

Well-known member
אולי אני מושפעת מהשבוע שבועיים הראשונים שלה אבל נראה לי שלעדן בניגוד לאחרים לפחות יש מצפון ואולי היא תתחרט על ההתנהגות הזו כשהיא תראה את זה מבחוץ

מצב
הנושא נעול.
למעלה