** שרשור לילה - היום ה-87 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

tortt

Well-known member
אני לא חושבת שאור בחור טיפש
אבל השנאה שלו להדר והחימום מאמילי גורמים לו לאבד את זה לגמרי

איך אפשר להצדיק את תקרית הקונסילר?
מה זה משנה אם עינבי הביאה לה את זה רק בשבילה
או לכל הבית
או שזה נפל מהשמיים.
להגיד לא למישהו שמבקש ממך להשתמש מוצר כלשהו כי אתם בבית סגור ואין לו, גם אם הוא האויב הכי גדול שלך בבית.. זה שפל.
ולהגיד לא למישהי שעד לפני שעתיים הייתה החברה הכי טובה שלך.. זה עוד יותר שפל.

Moiya_1

Well-known member
אני לא חושבת שאור בחור טיפש
אבל השנאה שלו להדר והחימום מאמילי גורמים לו לאבד את זה לגמרי

איך אפשר להצדיק את תקרית הקונסילר?
מה זה משנה אם עינבי הביאה לה את זה רק בשבילה
או לכל הבית
או שזה נפל מהשמיים.
להגיד לא למישהו שמבקש ממך להשתמש מוצר כלשהו כי אתם בבית סגור ואין לו, גם אם הוא האויב הכי גדול שלך בבית.. זה שפל.
ולהגיד לא למישהי שעד לפני שעתיים הייתה החברה הכי טובה שלך.. זה עוד יותר שפל.
לגמרי.. שפלות, צרות עין ורוע טהור.

8LIBI8

Well-known member
אמילי דואגת להגיד לשילה: "שמעו את המשפט שאמרתי לטובתה?" והכל בקול רם, שכל השורות באולם ישמעו...שמענו מה את חושבת אמילי, שומעים בלי סוף...
שיירשם בפרוטוקול, שחלילה היא לא תצא רעה. אני רואה שהיא יורה מה שעובר לה בראש מרוב סתימות, רק מודעות עצמית והיא לא חברים והאמת לא ברור לי איך לא מפריע לאנשים שהיא מספרת כל דבר הכי קטן לכולם בהגזמות? שקוף שהיא לא בחורה לסמוך עליה, סכין בגב חופשי, גם פורחת מסכסוכים

yalian

Well-known member
אמילי דואגת להגיד לשילה: "שמעו את המשפט שאמרתי לטובתה?" והכל בקול רם, שכל השורות באולם ישמעו...שמענו מה את חושבת אמילי, שומעים בלי סוף...
שיירשם בפרוטוקול, שחלילה היא לא תצא רעה. אני רואה שהיא יורה מה שעובר לה בראש מרוב סתימות, רק מודעות עצמית והיא לא חברים והאמת לא ברור לי איך לא מפריע לאנשים שהיא מספרת כל דבר הכי קטן לכולם בהגזמות? שקוף שהיא לא בחורה לסמוך עליה, סכין בגב חופשי, גם פורחת מסכסוכים
היא לפעמים מרשעת וגם סתומה בלחץ, וזה שילוב קטלני לסביבה

המלאך האדום10

Well-known member
הכל התחיל בקרם שיזוף המשיך בקונסילר
אז למה עכשיו בגלל נקניקיות. ירדו ברמה
אולי היו רבים בגלל בוסם 🤷🏼‍♂️

נטעאפרת

Well-known member
הרבצתי לה כי היא גרמה לי להרביץ לה.. ברוררר… היא אשמה שאני מרעיל נגדה את כל הבית..ברוררר

מצב
הנושא נעול.
למעלה