בשביל ערס בוגר אור מפחד מהרבה דבריםאיזה סמרטוט רקוב יצא אור, מלאני מגינה על הדר הדברים יצאו מהקשרם ואור מעביר מסר שאין לו עניין איתה שתפסיק לגרור אותו לפינות, היא הולכת לחדר ובוכה הוא לא רוצה אינטראקציה. הבן אדם מנסה להכשיל אותו כל הזמן. לא רוצה שיראו בחורה בוכה בגללו. איזה אפס אין לו ביקורת עצמית.מלאני אומרת יש לי איתה מלא דברים אבל הלב כאב לי שבכתה. שאור לא יטעה מלאני מבינה את הסיטוואציות האחרות. אור מבקש שלא תזכיר אותו, הוא מזכיר אותה כל דקה. לפרידה הוא אומר: הנה דוגמא פרידה אומרת: היא רצתה לעשות משהו טוב, יצא לה עקום כמו תמיד, זאת לא הסיטואציה.
אור מפחד שזה יפגע לו בגמר
קיבלה מסרים אתמול מסטלהאני כבר בקושי צופה בלייב מאז שעידן הודח
אבל בכל פעם כשכן יוצא לי- אמילי צמודה לשילה. תמיד.
זה מחפרן אותי
אני לא סובלת אותה ושמחה שזה קורה כי מגיע לעידן פי 100 ממנה
אבל הילגה הבלתי הזו לא זוכרת שיש לה חבר בבית?
כאילו
בכתה עליו
ומפלרטטת עם הבחור שבדרך כזו או אחרת הדיח את בן זוגה
זה מבחיל בעיניי
אני שונאת בחורות כאלה
חרמנות עליו….שוב אור בפזמון החוזר, הפעם למלאני:
תגידו לה (להדר) בבקשה תבהירו לה שאין לי עניין איתה, אני דייר בבית הזה, ואף אחד לא מנסה לפגוע בה,
אני לא רוצה לדבר איתה כי אני יודע שהיא תזרוק לי מילה או עקיצה,
תדברו איתה, שחררו אותה ממני"
איזה מסכן, מפחד שמישהי תזרוק לו עקיצה, ממש רחמים....
שיסתכל במראהשוב אור בפזמון החוזר, הפעם למלאני:
תגידו לה (להדר) בבקשה תבהירו לה שאין לי עניין איתה, אני דייר בבית הזה, ואף אחד לא מנסה לפגוע בה,
הוא צריך תמיכה מקצועית דחוף ולא בבית האחשוב אור בפזמון החוזר, הפעם למלאני:
אמןאני לא אוהבת את הדר אבל מאחלת לאור שיראה אותה מנצחת
אור זכה בצ׳ופר מהמשימה : קריוקי וארוחת המבורגרים….לקח איתו את החבורה שלו ואת יוסיהם קיבלו המבורגרים מעוז?
תודה!אור זכה בצ׳ופר מהמשימה : קריוקי וארוחת המבורגרים….לקח איתו את החבורה שלו ואת יוסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.