ראש גזר54676534254
Well-known member
למה למה איזה עונש עכשיו יתחיל יללות של למה אנחנו נשים חזקות לא נבחרנו לקבל מותרות והגברים כן זה לא פמיניסטינועם בחר את עצמו ואת הבנות לתקציב בסיסי…שאר הבנים תקציב מותרות
למה למה איזה עונש עכשיו יתחיל יללות של למה אנחנו נשים חזקות לא נבחרנו לקבל מותרות והגברים כן זה לא פמיניסטינועם בחר את עצמו ואת הבנות לתקציב בסיסי…שאר הבנים תקציב מותרות
אל תדאגלמה למה איזה עונש עכשיו יתחיל יללות של למה אנחנו נשים חזקות לא נבחרנו לקבל מותרות והגברים כן זה לא פמיניסטי
מזל שהוא קיים באמת נכס לעם היהודיאל תדאג
יוסי ישכנע אותן שהחוזקה שלהן מתבטאת בזה שהן מוותרות
איש טבח שמומזל שהוא קיים באמת נכס לעם היהודי
יש סיכוי קטן ששילה יתן להרק תחשבו כשיתנו לכל אחד כרטיס כניסה לגמר ורק הדר לא תקבל (לא מדברת על שילה, מיכל ואחי החדשים ) , נראה לי רק מלאני והדר לא יקבלו מאף אחד. הפעם זאת לא תהיה עוד סצנה של הדר באח הגדול, זה יהיה פרק שלם שלה. מעניין למי היא תבוא בטענות הפעם
שילה יתן לדני נראה לי. אבל יש סיכוי קלוש להדר.יש סיכוי קטן ששילה יתן לה
עוד שחקן כבר עדיף שיתן לדני זה יראה יותר אמיןיש סיכוי קטן ששילה יתן לה
הוא לא מחפש להיות אמין, הוא מחפש להדליק אשעוד שחקן כבר עדיף שיתן לדני זה יראה יותר אמין
מה יש פה להדליק אש היא בעצמה כבר לא סומכת עליו ויודעת שהוא זה שכתב את השאלה באותו משימה על השחקנית והלא אמינה נראה לי שהיא יותר תכעס אם הוא יבחר בה כי אז הוא גונב לה את הצגה של הבודדת המסכנה בחדר האחהוא לא מחפש להיות אמין, הוא מחפש להדליק אש
וגם הוא לא ייתן להדר, הדר תכעס עליו
אבל אם הוא לא ייתן לדני, דני לא יכעס עליו
מה יתן לו לבחור בדני?מה יש פה להדליק אש היא בעצמה כבר לא סומכת עליו ויודעת שהוא זה שכתב את השאלה באותו משימה על השחקנית והלא אמינה נראה לי שהיא יותר תכעס אם הוא יבחר בה כי אז הוא גונב לה את הצגה של הבודדת המסכנה בחדר האח
אבל זה לא היא רק תעשה הצגה כאילו ככה וזה לא יראה אמין בשום צורהמה יתן לו לבחור בדני?
דני תמים והוא מצליח לתמרן אותו מצויין גם בלי לבחור בו
לעמות זאת בחירה בהדר, יחזיר להדר את האמון בו, אפילו בקצת
אם שילה בוחר בפרידהאבל זה לא היא רק תעשה הצגה כאילו ככה וזה לא יראה אמין בשום צורה
אולי הוא יבחר בפרידה רק כי לעצבן את דיי גיי יותר
יש בניהם חברות דני ושילה?מה יתן לו לבחור בדני?
דני תמים והוא מצליח לתמרן אותו מצויין גם בלי לבחור בו
לעמות זאת בחירה בהדר, יחזיר להדר את האמון בו, אפילו בקצת
לא ממש חברותיש בניהם חברות דני ושילה?
מלאני תקבל מיוסירק תחשבו כשיתנו לכל אחד כרטיס כניסה לגמר ורק הדר לא תקבל (לא מדברת על שילה, מיכל ואחי החדשים ) , נראה לי רק מלאני והדר לא יקבלו מאף אחד. הפעם זאת לא תהיה עוד סצנה של הדר באח הגדול, זה יהיה פרק שלם שלה. מעניין למי היא תבוא בטענות הפעם
כי הוא לוחםרגע למה כולם בטוחים שיוסי הוא הזוכה
כי הוא עממיקו, מצטייר כבחור טוב ונוח על הבריות ולא רב עם אף אחד כל הדרך. בפעם הראשונה שהיה לו ריב עם עינב הוריד את הראש ויצא טוברגע למה כולם בטוחים שיוסי הוא הזוכה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.