** שרשור לילה - היום ה-93 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
רק תחשבו כשיתנו לכל אחד כרטיס כניסה לגמר ורק הדר לא תקבל (לא מדברת על שילה, מיכל ואחי החדשים ) , נראה לי רק מלאני והדר לא יקבלו מאף אחד. הפעם זאת לא תהיה עוד סצנה של הדר באח הגדול, זה יהיה פרק שלם שלה. מעניין למי היא תבוא בטענות הפעם

רימון2024

Well-known member
רק תחשבו כשיתנו לכל אחד כרטיס כניסה לגמר ורק הדר לא תקבל (לא מדברת על שילה, מיכל ואחי החדשים ) , נראה לי רק מלאני והדר לא יקבלו מאף אחד. הפעם זאת לא תהיה עוד סצנה של הדר באח הגדול, זה יהיה פרק שלם שלה. מעניין למי היא תבוא בטענות הפעם
יש סיכוי קטן ששילה יתן לה

ראש גזר54676534254

Well-known member
הוא לא מחפש להיות אמין, הוא מחפש להדליק אש

וגם הוא לא ייתן להדר, הדר תכעס עליו
אבל אם הוא לא ייתן לדני, דני לא יכעס עליו
מה יש פה להדליק אש היא בעצמה כבר לא סומכת עליו ויודעת שהוא זה שכתב את השאלה באותו משימה על השחקנית והלא אמינה נראה לי שהיא יותר תכעס אם הוא יבחר בה כי אז הוא גונב לה את הצגה של הבודדת המסכנה בחדר האח

רימון2024

Well-known member
מה יש פה להדליק אש היא בעצמה כבר לא סומכת עליו ויודעת שהוא זה שכתב את השאלה באותו משימה על השחקנית והלא אמינה נראה לי שהיא יותר תכעס אם הוא יבחר בה כי אז הוא גונב לה את הצגה של הבודדת המסכנה בחדר האח
מה יתן לו לבחור בדני?
דני תמים והוא מצליח לתמרן אותו מצויין גם בלי לבחור בו
לעמות זאת בחירה בהדר, יחזיר להדר את האמון בו, אפילו בקצת

ראש גזר54676534254

Well-known member
מה יתן לו לבחור בדני?
דני תמים והוא מצליח לתמרן אותו מצויין גם בלי לבחור בו
לעמות זאת בחירה בהדר, יחזיר להדר את האמון בו, אפילו בקצת
אבל זה לא היא רק תעשה הצגה כאילו ככה וזה לא יראה אמין בשום צורה
אולי הוא יבחר בפרידה רק כי לעצבן את דיי גיי יותר

KAPSULA1

Well-known member
אני שומעת את השיחה של נועם והדר. הוא לא נתן להדר, היא מתבאסת שלא הכניס אותה ומוכיחה אותו על שילה ודני שכנראה התייאש מהריב איתם. אומרת שלא היה לו כוח להתמודד עם הבנים וטוענת שהיא צריכה מלא דברים. אמרה משהו שהבנות צריכות מלא דברים נשיים, והבנתי שהוא לא שם את עצמו ואת הבנות בתקציב

newhere333

Active member
מלאני תקבל מיוסי

מצב
הנושא נעול.
למעלה