פאף פה
Well-known member
אני לא בטוחהרגע למה כולם בטוחים שיוסי הוא הזוכה
וכמובן לא רוצה שזה יקרה
היות ואין לדעת מה עוז זומם הספקולציות בהתאם
אני לא בטוחהרגע למה כולם בטוחים שיוסי הוא הזוכה
לגביי מלאני, לא יקרה. האח לא יעשה לה שום גסטות.תמיד יש משימת גמר כזאת שהוא מביא לפיינלסטים אנשים שירימו להם, כמו עם יניב קטן ומעתוק.
אפשר לתפור ניצחון של גאיה שם,
להביא את המשפחה של דנה ז"ל / להביא את כל חבורת הבנות שגדלו יחד
זה לתוך העובדה שהיא לובשת בגמר שמלה שדנה ז"ל לא הספיקה ללבוש.
אפשר לתפור את זה טלוויזיונית מצוין.
שוב, אם הבחירה ביוסי כי הוא "לוחם".
אם מישהו אחר יקח, סבבה.
אבל אם הוא יקח בעקבות השירות שלו, גאיה ומה שאיה עברה יש שם הרבה יותר טלוויזיה להוציא.
היא יכולה לעשות תחת ברזילאי לקראת הגמר אם זה יעזורלגביי מלאני, לא יקרה. האח לא יעשה לה שום גסטות.
לא יצליחהיא יכולה לעשות תחת ברזילאי לקראת הגמר אם זה יעזור
ב3 ימים הלא כריזמטית הצליחה לגרום לכל צופי התוכנית לנדנד להפקה במשך חודש שלם כדי שיחזירו אותה + הצליחה לכל הגברים בבית לפתח קראש עליהלא יצליח
הגוף ידחה כל סיכוי לכריזמה
נראית טובב3 ימים הלא כריזמטית הצליחה לגרום לכל צופי התוכנית לנדנד להפקה במשך חודש שלם כדי שיחזירו אותה + הצליחה לכל הגברים בבית לפתח קראש עליה
כולל אלה שבתוך הארון אגב
לא לנצל שאין לי את היכולת לשלוף את הגיפיםנראית טוב
לא כריזמטית
לא לנצל שאין לי את היכולת לשלוף את הגיפים
זה כשהיא היתה גאיהב3 ימים הלא כריזמטית הצליחה לגרום לכל צופי התוכנית לנדנד להפקה במשך חודש שלם כדי שיחזירו אותה + הצליחה לכל הגברים בבית לפתח קראש עליה
כולל אלה שבתוך הארון אגב
היא לא בתוכניות של עוז למה אלוהים יודע אבל נראה לי עדיין שיש לה חוזה לגמר אחרת לא הייתה חוזרתתמיד יש משימת גמר כזאת שהוא מביא לפיינלסטים אנשים שירימו להם, כמו עם יניב קטן ומעתוק.
אפשר לתפור ניצחון של גאיה שם,
להביא את המשפחה של דנה ז"ל / להביא את כל חבורת הבנות שגדלו יחד
זה לתוך העובדה שהיא לובשת בגמר שמלה שדנה ז"ל לא הספיקה ללבוש.
אפשר לתפור את זה טלוויזיונית מצוין.
שוב, אם הבחירה ביוסי כי הוא "לוחם".
אם מישהו אחר יקח, סבבה.
אבל אם הוא יקח בעקבות השירות שלו, גאיה ומה שאיה עברה יש שם הרבה יותר טלוויזיה להוציא.
לדעתי לעשירייההיא לא בתוכניות של עוז למה אלוהים יודע אבל נראה לי עדיין שיש לה חוזה לגמר אחרת לא הייתה חוזרת
כן לפני מיכל שילה ודיי גיי נראה לי מוגזם אפילו לפני נועם נראה לי הזוילדעתי לעשירייה
אין מצב שעוז היה נותן גמר בחוזה מראש. אולי נתן יותר כסףהיא לא בתוכניות של עוז למה אלוהים יודע אבל נראה לי עדיין שיש לה חוזה לגמר אחרת לא הייתה חוזרת
קוצרי והשף בעונה של יהודה היו על חוזה גמראין מצב שעוז היה נותן גמר בחוזה מראש. אולי נתן יותר כסף
וואלה? בטוח? נשמע לי הזוי לגמריקוצרי והשף בעונה של יהודה היו על חוזה גמר
נו זה כל הפואנטה כדי שיוסי ינצחאם יוסי מקבל כרטיס לגמר זה גרוע לפרידה
הקולות יתפצלו והיא תסיים במקום השלישי
אם יש 5 בגמר זו החמישייה ללא ספק
נועם
פרידה
אור
הדר
יוסי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.