בשעה טובה ומוצלחת. נראה לי גם למלאני נמאס להיות שם. איזה פרווה היא, אפילו לא טיםה כעס או אי הבנה לזה שיוסי לא נתן לה כלום. אז למה היא נדבקת אליו כל היום אם הוא לא סופר אותה?תהיו חזקים בשבת זה נגמר
כי:בשעה טובה ומוצלחת. נראה לי גם למלאני נמאס להיות שם. איזה פרווה היא, אפילו לא טיםה כעס או אי הבנה לזה שיוסי לא נתן לה כלום. אז למה היא נדבקת אליו כל היום אם הוא לא סופר אותה?
איך הוא חבר אם לא בחר בה בכלל? מילא פרידה ונועם קרובים אליו יותר אבל מה איתה שהיא כל היום צמודה אליוכי:
1. הוא חבר שלה.
2. לא אכפת לה מהמשחק.
3. היא לא אינפנטילית.
בחירות במשחק לא משנות לה כי לא אכפת לה מהמשחק.איך הוא חבר אם לא בחר בה בכלל? מילא פרידה ונועם קרובים אליו יותר אבל מה איתה שהיא כל היום צמודה אליו
מי ישמע הגמד היה חבר שלה הרס לה הכול עם אובססיביות שלו ובסוף אמר שהזוכה שלו זה הדר דני ואורמתוך 600 נקודות,
2 האנשים הכי קרובים של גאיה בבית
הביאו לה 100 נקודות.
פרידה צריכה לעזוב את דיג'יי
יוסי צריך לעזוב את אסתריקה
הם זיווג משמיים.
אין לה חברים חוץ ממנימי ישמע הגמד היה חבר שלה הרס לה הכול עם אובססיביות שלו ובסוף אמר שהזוכה שלו זה הדר דני ואור
לא היו לי יותר מדי צפיות מפרידה ויוסי שניהם שחקנים..מתוך 600 נקודות,
2 האנשים הכי קרובים של גאיה בבית
הביאו לה 100 נקודות.
פרידה צריכה לעזוב את דיג'יי
יוסי צריך לעזוב את אסתריקה
הם זיווג משמיים.
אבל למה שהיא תשים אותה ראשונה אם היא לא שמה אותה ראשונהלא היו לי יותר מדי צפיות מפרידה ויוסי שניהם שחקנים..
סחתיין על דני ואור שנתנו לא 200 נקודות כל אחד
אני חושב שחלה כאן טעות,אבל למה שהיא תשים אותה ראשונה אם היא לא שמה אותה ראשונה
נכון זה פתאטי עם זה אני מסכיםאני חושב שחלה כאן טעות,
אין תלונות על זה שפרידה לא שמה אותה ראשונה.
יש תלונות שהיא לא שמה אותה שניה.
דיג'יי מקום ראשון זה שיא הפתאטיות ומעניין לי את התחת בן זוג שלה.
ממש לא פטאתי. פטאתי זה חהיות בת הזוג שלו, להתאהב ואז לא לבחור בו.אני חושב שחלה כאן טעות,
אין תלונות על זה שפרידה לא שמה אותה ראשונה.
יש תלונות שהיא לא שמה אותה שניה.
דיג'יי מקום ראשון זה שיא הפתאטיות ומעניין לי את התחת בן זוג שלה.
העצימו את אסתריקההבנות מדברות על העצמה נשית וכולן בחרו בגבר לגמר, את פרידה עוד אפשר להבין, הוא בן הזוג שלה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.