עם השיטה כמו בשנה שעברה - יוסי לוקחאני בדעה שהשנה זוכה גבר לא משנה מה.
אז למי יש הכי הרבה סיכוי?
בהנחה שבגמר יהיו 3 גברים - יוסי אור ונועם
מי מהם עם הסיכוי הגבוה ביותר?
אם השיטה היא הישנה ולא כמו עונה שעברה השניים האחרונים יהיו אור והדר או אור ופרידהעם השיטה כמו בשנה שעברה - יוסי לוקח
אם לא - אור
יוסי נבחר להיות הזוכה. אין לאור או נועם סיכוי מולו. היחידה שעוד היה לה סיכוי זאת פרידה ועוז חיסל את המכשול בדרך.אני בדעה שהשנה זוכה גבר לא משנה מה.
אז למי יש הכי הרבה סיכוי?
בהנחה שבגמר יהיו 3 גברים - יוסי אור ונועם
מי מהם עם הסיכוי הגבוה ביותר?
הדר מקום 3-4 גגיוסי נבחר להיות הזוכה. אין לאור או נועם סיכוי מולו. היחידה שעוד היה לה סיכוי זאת פרידה ועוז חיסל את המכשול בדרך.
לדעתי הדר ויוסי 2 האחרונים בגמר
עבר תהליךכשאני מסתכלת על נועם עכשיו הוא לא אוכל לאט כמו שאמרו...
האחוות לוחמים היחידה שיש בין מלאני לשרק זה רכילות קבועה (וצבועה) על הלוחם הנוסף שהיה בבית - עידן.אגב, גאיה מעולם לא דיברה על העצמה נשית.
היא אמרה בת.ז משהו על שיח שמקטין נשים אבל זה לא עניין מגדרי, גם נשים יכולות להקטין נשים אחרות.
היא כן אמרה כמה פעמים "אחוות לוחמים",
ובזה היא דבקה לכל אורך הדרך.
כולל היום.
ומה עם אחי? לדעתי מיכל יוצאת בשבת או שילה, תלוי ממי האח רוצה להפטר. אחי יוצא בהדחה אחרי. מלאני, דני ונועם אחד מהם יכנס לגמר. לדעתי האח יותר רוצה את דני מאשר את נועםהמודחת האחרונה תיהיה מלאני
לפניה - שילה דני ומיכל
נועם בגמרומה עם אחי? לדעתי מיכל יוצאת בשבת או שילה, תלוי ממי האח רוצה להפטר. אחי יוצא בהדחה אחרי. מלאני, דני ונועם אחד מהם יכנס לגמר. לדעתי האח יותר רוצה את דני מאשר את נועם
אז אני מקווה שבשבת יחזירו 7 מודחים.מקווה שיש בשבת כפולה.
לא, עוז לא ישרוד עם 8 דיירים בבית כשיש עוד שבועיים.מקווה שיש בשבת כפולה.
נראה לך נועם ישרוד על אי בלי אוכל?אני אשמח מאוד לראות את נועם יוצא
יאכזב אותי לראות את הוויזל הזה תופס מקום בחמישיה
שיילך להישרדות - עם ליקוקים אפשר להגיע שם רחוק, העניין הוא ששם, עם עריכה, לא יראו יותר מדי אמפטיה צבועה אליו כמו בבית האח
יריב איתם על כמות האורז שקיבל ויסתכל בקערות של כולםנראה לך נועם ישרוד על אי בלי אוכל?
נועם מנה נוספת. בן פורת יוסף....נראה לך נועם ישרוד על אי בלי אוכל?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.