katy2022
Well-known member
זה מסכם את הכלהאח שאמר ליוסי זכית בכרטיס לגמר כמעט נפלט לו אתה המנצח הגדול. וברקע הקהל צורח פרידה
זה מסכם את הכלהאח שאמר ליוסי זכית בכרטיס לגמר כמעט נפלט לו אתה המנצח הגדול. וברקע הקהל צורח פרידה
היא לא הייתה נראית כל כך מופתעת/מאוכזבתמאוכזבת מסטלה שלא דרשה ספירה חוזרת.
טמבלהיא לא הייתה נראית כל כך מופתעת/מאוכזבת
שלא נדבר על זה שאחותו של שילה צפתה בהדחה מהספה בבית ולא מנווה אילן.
מהלך מתוכנן
היא חסומה אצל האח. לא משנה, היא חושבת שיש לה כוכבת הבאה ביד והיא הולכת להיות התגלית הבאה.מאוכזבת מסטלה שלא דרשה ספירה חוזרת.
מה שאמילי תמכור אני קונההיא חסומה אצל האח. לא משנה, היא חושבת שיש לה כוכבת הבאה ביד והיא הולכת להיות התגלית הבאה.
לא משנה, לאמילי יהיו מלא שתפים בקרוב
היא והג'חנון עברות לגור ביחד אז אל תתפלאי עם היא תקנה את הכול לפניךמה שאמילי תמכור אני קונה
סומכת עליה
יוני אמר את זה מהתחלה צריך לתת קרדיט איפה שמגיעאגב עוד הוכחה לכמה שהקבוצות יושבות חזק על הסקרים
מלאני הייתה עם סביבות ה17-18% בסקרים
איך שהקבוצה שלה הודיעה שהם לא תומכים בה יותר
צנחה ל7%
סקרים זה הכי חרטא.
היא סתם קיבלה הוראה מהטיקטוק לעצבן אותי.יוני אמר את זה מהתחלה צריך לתת קרדיט איפה שמגיע
מלאני תמיד היתה בסביות ה10 אחוז בסקרים ולא יותר. מקום רביעי חמישי תמידאגב עוד הוכחה לכמה שהקבוצות יושבות חזק על הסקרים
מלאני הייתה עם סביבות ה17-18% בסקרים
איך שהקבוצה שלה הודיעה שהם לא תומכים בה יותר
צנחה ל7%
סקרים זה הכי חרטא.
מלאני שהיא בעצם תקופה ארוכה היתה גאיה בשביל ה3הל היתה מגיעה לעשיריה גם בלי חוזה. מכאן והלאה זה ֶלוי כמה דגש הוא ישים עליה. מעניין אם ישדר את המשימה עליה או שיפסח על זה. אם לא יקרין אז הוא ויתר עליה.לנוכח הנסיבות,
גם 7% זה הרבה.
גאיה היא הוכחה
שיש הבטחות להגיע למיקום מסוים בחוזה.
נכון להיום,
גאיה היחידה בבית שלא מייצרת לו תוכן (עזבו את זה שהתוכן שהשאר מייצרים מביש ועדיף כבר לשדר שקופית שחורה במשך שעה וחצי),
הוא היה מעיף אותה אם היה יכול.
השאלה עד לאן החוזה יקח.
מקווה שההבטחה היתה עד לעשירייה
ובשבת תצא.
קשה לי להאמין שהוא הבטיח לה גמרלנוכח הנסיבות,
גם 7% זה הרבה.
גאיה היא הוכחה
שיש הבטחות להגיע למיקום מסוים בחוזה.
נכון להיום,
גאיה היחידה בבית שלא מייצרת לו תוכן (עזבו את זה שהתוכן שהשאר מייצרים מביש ועדיף כבר לשדר שקופית שחורה במשך שעה וחצי),
הוא היה מעיף אותה אם היה יכול.
השאלה עד לאן החוזה יקח.
מקווה שההבטחה היתה עד לעשירייה
ובשבת תצא.
@tortt למה סמיילי עצוב על אור הוא נפש מתוקה בישראל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.