הדחה קצרהאמרו משהו על ההדחה בשבת?
איזה שישיה לפנתאון. קונה מעכשיו. אבל נראה לי יש חמישה. יותר מותח ופחות נמרח.מלאני בגמר
יוסי בגמר
פרידה בגמר
אור בגמר
באנקר
פלוס נועם והדר כנראה
גם לדעתי זו שישיית הגמרמלאני בגמר
יוסי בגמר
פרידה בגמר
אור בגמר
באנקר
פלוס נועם והדר כנראה
ווילילדעתי יהיה קרב צמוד כי הרבה לא רוצים את אור.
אז מי שמולו יש לו את הסיכוי הכי גדול
אם לא יפתחו אחרי כל מודח הצבעה לדעתי אור ינצח. אם יפתחו אחרי כל הדחה הצבעות כל אחד יכול לנצח חוץ מאורווילי
מי מנצח?
לא מי רוצה (ידוע)
מי חושבת?
האמת שאני לא באמת יודעת. אבל אם הייתי מהמרת, פרידה או הדר.ווילי
מי מנצח?
לא מי רוצה (ידוע)
מי חושבת?
אור ומלאני, הכי קלאסהאמת שאני לא באמת יודעת. אבל אם הייתי מהמרת, פרידה או הדר.
בהנחה שזה בשיטת ההצבעות של דייר מול דייר בגמר.
אני רואה את אור בגמר ומולו דמות אחרת. ושהרבה קהלים אחרים מצביעים לדמות השניה.
אבל היא לא בנתה קהל.אור ומלאני, הכי קלאס
הוא כבר בנה את זה שהוא מעריץ אותה,
הוא יאהב להיות איתה אחרונים על הספה
וזה יהיה מרגש (כאילו לכאורה)
זה לא משנה, במיוחד השנה.אבל היא לא בנתה קהל.
וואלה אם היא תהיה מקום שני זה יהיה תמוה. כי הקהלים כבר די בנויים
ואיזה קהל מעתוק בנתה? קהל החנג׳ות?זה לא משנה, במיוחד השנה.
עוז ידאג לה, יהיה בסדר.
אור לא יזכה. היום הוא הוציא אותו אנושי ואבא עם אהבה לבן בכדי לתת לו כבוד.האמת שאני לא באמת יודעת. אבל אם הייתי מהמרת, פרידה או הדר.
בהנחה שזה בשיטת ההצבעות של דייר מול דייר בגמר.
אני רואה את אור בגמר ומולו דמות אחרת. ושהרבה קהלים אחרים מצביעים לדמות השניה.
מי לדעתך יהיו השניים האחרונים? אם כךאור לא יזכה. היום הוא הוציא אותו אנושי ואבא עם אהבה לבן בכדי לתת לו כבוד.
פרידה אולי בשני האחרונים, הדר לא נראה לי
אור יהיה בשני האחרונים, על תקן סתיו ובר. רגיש, אמיתי, מעורר אמפתיה, מעורר בחילה. עבר שם דרך, צבר חברים, צבר אוייבים בבית. הכל מהכל.מי לדעתך יהיו השניים האחרונים? אם כך
אבל הצינור שידרו קטע מראיון עם אמילי מתוכנית בוקר, שאחרי הראיון הזה סויסה פירסם שהחליטו להישאר חברים. אז כמו שאמרתי הצינור מקנאים בקשת 12 מחפשים כותרת על חשבון אמילי ועידן. גיא פינס כבר יותר מעודכן מצינוראמא
לא שוב
עם שילה אין מצב
עם עידן יש מצב
הקרציה תמשיך לרכב עליו
בשביל 5 דקות פרסום
הם לא יהיו זוג ולא זוג. היתה פגישה בשביל לדבר. החליטו לא להיות זוג בגלל כל המשקעים שהיו.אבל הצינור שידרו קטע מראיין עם אמילי מתוכנית בוקר, שאחרי הראיון הזה סויסה פירסם שהחליטו להישאר חברים. אז כמו שאמרתי הצינור מקנאים בקשת 12 מחפשים כותרת על חשבון אמילי ועידן.
הנה שילה יכול להיות מודח בשבת שיפנו אליו עם כל השאלות על אמילי. בעצם אם שילה יודח, עידן ואמילי יחזרו להיות זוג
אמילי לא תהיה עם שילה בלי קשר לעידן. לא אהבה בו הרבה דברים בתור בנזוג ברגע שהיתה צמודה אליו.אבל הצינור שידרו קטע מראיון עם אמילי מתוכנית בוקר, שאחרי הראיון הזה סויסה פירסם שהחליטו להישאר חברים. אז כמו שאמרתי הצינור מקנאים בקשת 12 מחפשים כותרת על חשבון אמילי ועידן. גיא פינס כבר יותר מעודכן מצינור
הנה שילה יכול להיות מודח בשבת שיפנו אליו עם כל השאלות על אמילי. בעצם אם שילה יודח, עידן ואמילי יחזרו להיות זוג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.