נראה לי יובל תסיים מקום 4אני היחידה שחושבת שסתיו לא תזכה? יש גל מטורף של אהדה וכתבות ליובל.
מאוחר מידי לצבור קהל בשלב כזה
לשאר יש קהל מושקע שהצביע כל העונה במיוחד סתיו
נראה לי יובל תסיים מקום 4אני היחידה שחושבת שסתיו לא תזכה? יש גל מטורף של אהדה וכתבות ליובל.
היא תסיים בשלושת הגדולים. עוז נותן לה הרבה אהבה וכבוד. אולי במקום השלישי כמו שחף שנה שעברהנראה לי יובל תסיים מקום 4
אם יפתחו את הקווים אחרי כל הדחה, אז לצערי זה יבוא על חשבונה של סתיו.אני היחידה שחושבת שסתיו לא תזכה? יש גל מטורף של אהדה וכתבות ליובל.
ברור, כל קולות של כל מודח יילכו אליה. אבל לא נראה לי שיעשו את זה. עשו את זה ברשת רק בעונה הראשונה . רצו ממש שישראל יזכהאם יפתחו את הקווים אחרי כל הדחה, אז לצערי זה יבוא על חשבונה של סתיו.
בשביל שיובל תזכה, יענקי צריך לצאת.. הלוואי והוא יפרוש )אני היחידה שחושבת שסתיו לא תזכה? יש גל מטורף של אהדה וכתבות ליובל.
חרא.אז, מה ככה?
מעולה ברוך בורא הבלאקונס ואתאז, מה ככה?
הוא התאהב בה ממש. מהלב והנשמה. לא נראה לי שהוא חושב על פרידה. במחשבה שלו הוא מאמין שזה יצליח בחוץ. תמים כזהנראה לי שניר בוכה...
על זה ..שיודע...
שזה נגמר...
אין לי מושג מה רשמת פה . אני עם כאבים ופרקוסטים הראש לא עובד . אבל מתפעל מהניתוח שלך ומבחינתי אתה היית מקבל בעייני פייבוריט העונה. תרימו לתרימולו !בשביל העלאת הסיכוי שסתיו לא תנצח, יענקי צריך להיות מודח ברביעי כדי להשאיר את מעתוק כאופציה השפויה היחידה ושלא יפצלו ביניהם קולות בגמר
אם אברהם או שניר מודחים - הקולות של זה שהודח יעברו למחנה אנטי סתיו (בין אם יעברו מאברהם לשניר או הפוך, בין אם למישהו אחר. לסתיו הם לא יילכו)
גמר הכי קל לסתיו מבחינת סיכויי זכיה זה גמר עם יענקי, אברהם, שניר ומעתוק. הכי הרבה פיצולי קולות במצב כזה מה שישרת את סתיו.
גמר קשה לסתיו זה גמר בלי יענקי, ובלי אחד מתוך אברהם/שניר.
באופן אבסורדי אמור להיות לכאורה לתומכי סתיו אינטרס שאברהם ושניר יהיו בגמר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.