katy2022
Well-known member
הוא מחכה שהיא תעשה את הצעדהוא לוקח קשה את המשחק.... צריך לשחרר קצת ולזרום כבר עם פרידה
הוא מחכה שהיא תעשה את הצעדהוא לוקח קשה את המשחק.... צריך לשחרר קצת ולזרום כבר עם פרידה
בובליל דבורה עוקצתאני רוצה את חיים משה שישיר ליהב והדר ואת השיר נשבע
גם זורם טוב העיקר מישהו שיביא עניין בבית המשעמם הזהבובליל דבורה עוקצת
כי אם יקרה משהו ביניהם הוא הולך לחטוף את האמא של העקיצה ממנה
מפגראני לא מבין איך עידן אמור להתרומם למעמד של מנצח.
ועזבו אותי שהוא 1 בסקרים, זה שטויות.
הקלף שלו זה עזה, אמילי לא מסוגלת להוציא את זה ממנו. כל השאר עסוקים בחרא של עצמם וגוררים אותו לחרא שלהם.
אבוד.
גאיה.
פרידה תנצח.אני לא מבין איך עידן אמור להתרומם למעמד של מנצח.
הקלף שלו זה עזה, אמילי לא מסוגלת להוציא את זה ממנו. כל השאר עסוקים בחרא של עצמם וגוררים אותו לחרא שלהם.
אבוד.
גאיה.
אם זה בין עידן לפרידה, מאמין שהוא יעשה מעתוק כדי שעידן ינצחפרידה תנצח.
גם ערן סויסה בעדה.
זה אבוד.
לדעתי ימצאו המון דרכים לחלוב את הקלף הזה בכוח במהלך העונה וזה יספיק כדי לקבל סיפור של מנצחאני לא מבין איך עידן אמור להתרומם למעמד של מנצח.
אבוד.
גאיה.
מה זה משנהאני לא מבין איך עידן אמור להתרומם למעמד של מנצח.
אבוד.
גאיה.
בגדול,אין לי איזה דחף לראות אותו מנצח....במיוחד כשלדבריו זו לא הסיבה לשמה הגיע.אני לא מבין איך עידן אמור להתרומם למעמד של מנצח.
אבוד.
גאיה.
נחסיר את הדר כנראה שהשד לא כזה נוראתשמעו, הוא הרבה יותר נסבל עכשיו כשהוא לא עם הדר.
היה משהו קשה לצפייה בקשר המזוייף הזה
אל תתאהבי, הוא מודח בשבת.תשמעו, הוא הרבה יותר נסבל עכשיו כשהוא לא עם הדר.
היה משהו קשה לצפייה בקשר המזוייף הזה
אה בטח אני מזמן במיוט.הכל טוב ויפה אפשר קצת לרחם אבל כשהוא מתחיל לדבר הוא נכנס ללהגת טראנס
תנשום תום
יש לדאוג להדחה משולשתבטטת שמועה | סקר הדחה:
23.03% הדר
14.96% אור
14.57% דני
13.5% עינב
12.91% נועם
12.31% אורית
7.18% תום
תוצאות קשותבטטת שמועה | סקר הדחה:
23.03% הדר
14.96% אור
14.57% דני
13.5% עינב
12.91% נועם
12.31% אורית
7.18% תום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.