7 שרשורים על הכנת עוגה?איזה כיף שרשור לילה ראשון מתוך 7
שקופית מטבח זה יותר קטלני משקופית מישהו נזרק מהבית7 שרשורים על הכנת עוגה?
על המטבח לא ישימו שקופית כי חסויות של מוצרי חשמל וכאלהשקופית מטבח זה יותר קטלני משקופית מישהו נזרק מהבית
המטבח זה השקופיתעל המטבח לא ישימו שקופית כי חסויות של מוצרי חשמל וכאלה
לאהמטבח זה השקופית
לא קראת את תוכן ההודעה של השרשור?
ואם לא?מעתיקה שוב:
איזה כיף יהיה כשהדיירים יראו איך אחד אחד עף מהבית וג'וזי נשאר. מחכה כבר להדחות.
מחכה כבר לפרצוף שלהם!
ג'וזי נשאר עד הסוף, מה שאי אפשר להגיד על השאר (חוץ מגל וזהבה)ואם לא?
מחכה שג'וזי יישאר אחרון מול רמי ודרור ויעיף את שניהם.מעתיקה שוב:
איזה כיף יהיה כשהדיירים יראו איך אחד אחד עף מהבית וג'וזי נשאר. מחכה כבר להדחות.
מחכה כבר לפרצוף שלהם!
אני מקווה שדרור יעוף בקרוב ורמי מיד אחריומחכה שג'וזי יישאר אחרון מול רמי ודרור ויעיף את שניהם.
אושר.
נראה לי שמי שיסגור את האור תהיה דווקא גל. כי היא כריזמטית, מענינת ואמיצה. לא רוכבת על עבר קשה (למרות שיש לה) או מנסה לצור מראית עין של חרמות. כמה זמן אפשר למשוך סיפורי מסכנות?מחכה שג'וזי יישאר אחרון מול רמי ודרור ויעיף את שניהם.
אושר.
לא חושב.נראה לי שמי שיסגור את האור תהיה דווקא גל. כי היא כריזמטית, מענינת ואמיצה. לא רוכבת על עבר קשה (למרות שיש לה) או מנסה לצור מראית עין של חרמות. כמה זמן אפשר למשוך סיפורי מסכנות?
לדעתי זה נובע מכך שיש לה הרבה תומכים, והוא לא רוצה שיווצר מועמד מובהק כבר באמצע העונה, כמו בעונה של שי חי, שזה הרס לגמרי את כל העונה.לא חושב.
בשלושת העונות של עוז, אפשר היה להבין מי הזוכה מהר מאוד, יש לו דפוס התנהגות של הדייר שהוא הכי מראה, הכי מגן עליו בעריכה, זוכה.
זה קרה עם ישראל, אסף ותקווה.
בפרק אחד ראו את לינור יותר ממה שראו את גל בשבועיים, לכן כרגע אני חושב שעוז לא רוצה את גל כזוכה.
העונה עוד ארוכה ודברים יכולים להשתנות, אבל אני בספק אם הוא פתאום יעשה סוויץ' לגל.
זה הקטע, שהוא לא יכול להסיק שיש לה הרבה תומכים.לדעתי זה נובע מכך שיש לה הרבה תומכים, והוא לא רוצה שיווצר מועמד מובהק כבר באמצע העונה, כמו בעונה של שי חי, שזה הרס לגמרי את כל העונה.
בוודאות הוא דיבר על רעיון של עוגה לרונית וזה היה רעיון של גוזי ורמי טעון שזה נסיון לגייס קולות וגל אמרה שגוזי אהבה את רונית ותום אמר שזה שקוף שזה בשביל לקנות קולותכי הם אמרו 2 שמות! אמרו שמות! לא זרקו רמזים! ממש אמרו שמות!
אמרו יהודה ואילון ואז המשיכו לדבר על אילון
אז זה ניחוש ?
בדיוק!בוודאות הוא דיבר על רעיון של עוגה לרונית וזה היה רעיון של גוזי ורמי טעון שזה נסיון לגייס קולות וגל אמרה שגוזי אהבה את רונית ותום אמר שזה שקוף שזה בשביל לקנות קולות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.