בסוף באמת יעשו שי חי לגוזיקארין "תחושות של כמה אנשים זה כבר לא תחושות, זה עובדתי"
מההה, רציני אמרה את זה???קארין "תחושות של כמה אנשים זה כבר לא תחושות, זה עובדתי"
כן ב21:28 על יהודהמההה, רציני אמרה את זה???
התומכים(חלקם) של גוזי בוחנים את גל בזכוכית מגדלתמה גל יכולה להגיד בריכוליאדה?
וכמה פעמים היא יכולה להגיד אני מכירה את ג'וזי הוא לא כזה...
היא פשוט לא צריכה להיות בשיחות האלה וזהו.
היא לא יכולה לסתום לאנשים את הפה.
כל פעם שיש אינטראקציה בין קארין לתום
הריכוליאדה של תום לא נפסקת.
אני לא אמרתי שהיא לא בסדר דיברתי על תום ורמי שאמרו שגוזי עשה לרונית עוגה ליום הולדת בטענה לקנות קולות זה טענה עלובה מאודהתומכים(חלקם) של גוזי בוחנים את גל בזכוכית מגדלת
מתי היא תגיד מילה נגד גוזי
או אם היא נמצאת איפה שמרכלים על גוזי,
הספר פעמיים ראיתי שגל אמרה לגוזי שלא היה צריך להגיד כך או כך
והוא קיבל את זה.
וכשגל אמרה בעבר משהו על יהודה גוזי בה והעיר לה והיא קיבלה את זה.
העיקר עושים פו סיפור מכול דבר.
לחפש לחפש.
גם חברים טובים מעבירים ביקורת אחד על השני וזה בסדר.
וגם אם גוזי אומר בשיחה עם אחרים שגל לא הייתה בסדר במקרה מסויים
זה גם בסדר.
אני אוהבת את ג'וזי ואין לי שום טענה לגל. אני מעריכה מאד מאד את זה שהיא עומדת בגבורה עד עכשיו במסע ההכפשות שהיא שומעת על ג'וזי מצד כל החברים שלה בקבוצה. אין ספק שהיא נמצאת במקום לא נוח בגלל הקשר שלה עם תום. לדעתי, אם לא היתה עם תום היא היתה מצודדת בג'וזי בדעתניות הרבה יותר גדולה. מה שכן, אפילו גל, ככל שתהיה כנה עם עצמה, סביר שתישאב למסע ההכפשות והרכילות של כל הקבוצה כי הם פשוט לא מפסיקים! היא לא רוצה לשים את עצמה במוקד מולם ולכן היא לא מביעה דעה בחלק מהמקרים ונותנת להם להמשיך לרכל עליו. המצב שלה מורכב, אבל היא עדיין לא זגזגנית כמו יהודה. כל עוד היא תמשיך להיות ניאטרלית, זה יעזור לה להגיע בקלות לגמר. אם היא תנקוט עמדה נגדו היא תפסיד הרבה מאד נקודות וקולות.התומכים(חלקם) של גוזי בוחנים את גל בזכוכית מגדלת
מתי היא תגיד מילה נגד גוזי
או אם היא נמצאת איפה שמרכלים על גוזי,
מספר פעמיים ראיתי שגל אמרה לגוזי שלא היה צריך להגיד כך או כך
והוא קיבל את זה.
וכשגל אמרה בעבר משהו על יהודה גוזי בה והעיר לה והיא קיבלה את זה.
העיקר עושים סיפור מכול דבר.
לחפש לחפש.
גם חברים טובים מעבירים ביקורת אחד על השני וזה בסדר.
וגם אם גוזי אומר בשיחה עם אחרים שגל לא הייתה בסדר במקרה מסויים
זה גם בסדר.
העו"ד היה על אילוןבוויאקה מעבירה לך תשובה שהכנתי לפני שהשירשור ננעל
הם דיברו על ג'וזי בוודאות
העניין עם העו"ד זה שהוא נתן דוגמא על זה שיהודה לכלך על לינור ואמר שהווא מכיר אותה מבחוץ ושהיא אללה יסטור במילים אחרות ויש לה עבר מפוקפק והוא נתן דוגמא לתום שבבית זה לא מעניין אותו העבר של הבנאדם ואם יבואו לכלך על תום או גל הוא לא ירצה להקשיב. אמר לתום שאם הוא ירצה לשכור את שירותיו כעו"ד אז הוא יבודק עליו
לא יקירי תקשיב שוב לשיחה.העו"ד היה על אילון
הם אמרו את השם אילון
ורמי בשיחה הכללית כן דיבר על גוזי
שנכתבה ההודעה הספצפית הוא דיבר על אילון וכתבתי הוא מדבר על אילון (לפחות עכשיו)
את מי הוא סובב חוץ מלינורלא יקירי תקשיב שוב לשיחה.
מה שכן משנה שרמי מניפולטור גדול מאוד, לא סתם ג'וזי אמר לו שרק הוא יכול לעשות שלום ולגרום להם לאהוב או להתחבר ליהודה, י לו השפעה מאוד מאוד חזקה על קבוצה שלו ובמניפולציות הוא מסובב אותם
ממש אכפת לי שהוא הופך אותם על יהודה, הוא הופך אותם על ג'וזי בדיוק כמו שהואו עשה לקאריןאת מי הוא סובב חוץ מלינור
קארין כבר תקופה ארוכה חושבת ככה על יהודה
גל גם תקוםה ארוכה
ותום גם
רק לינור מתהפכת כל שניה
,תקראי את ההודעה של מרי בסוף השרשורממש אכפת לי שהוא הופך אותם על יהודה, הוא הופך אותם על ג'וזי בדיוק כמו שהואו עשה לקארין
אין ג'וזי ויהודה. יהודה שומר את ג'וזי קרוב כדי להפיל אותו לדעתיאני בצד של ג'וזי ויהודה, לא ראיתי היום בכלל, אבל רק מהתגובות שלכם הבנתי מה קרה וקיבלתי חלחלה מקבוצת היפים והגולשים + רמי , מקווה שכתבתם מה שהיה חח כי כל אחד מתרגם דברים אחרת.
לא כתבו את כל מה שהיהאני בצד של ג'וזי ויהודה, לא ראיתי היום בכלל, אבל רק מהתגובות שלכם הבנתי מה קרה וקיבלתי חלחלה מקבוצת היפים והגולשים + רמי , מקווה שכתבתם מה שהיה חח כי כל אחד מתרגם דברים אחרת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.