ariela1612
Well-known member
לא יודעת מה איתך תום וקארין מרכלים זה הדה בסט! לא בעצם גל וג'וזי אבל הם מקום שנישמת לב כמה הודעות על העובדה שתום וקארין מרכלים
שיהודה מרכל אף אחד לא מדבר על זה
סתם שתשימי לב לעניין
לא יודעת מה איתך תום וקארין מרכלים זה הדה בסט! לא בעצם גל וג'וזי אבל הם מקום שנישמת לב כמה הודעות על העובדה שתום וקארין מרכלים
סתם שתשימי לב לעניין
לא מפריע לי ריכולים כולם מרכלים וזה סבבהלא יודעת מה איתך תום וקארין מרכלים זה הדה בסט! לא בעצם גל וג'וזי אבל הם מקום שני
ועוד לא נגענו בעניין הפונדקאות...שמת לב כמה הודעות על העובדה שתום וקארין מרכלים
סתם שתשימי לב לעניין
אז זהו בגלל ההדחה של אילון דחו את זה לפרק של רביעיועוד לא נגענו בעניין הפונדקאות...
אבל מה לא הבנת ?! יהודה לא מרכל! הוא מתדיין!שמת לב כמה הודעות על העובדה שתום וקארין מרכלים
סתם שתשימי לב לעניין
הוא מרכל כמו כולםאבל מה לא הבנת ?! יהודה לא מרכל! הוא מתדיין!
כמה פעמים אני כותבת את זה בראשית
לא מתייחסים אליי
להפך לדעתי הוא וקארין חושבים שאם הם לוחשים על איך הם בטלוויזיה אנחנו לא שומעים והערוץ לא משדרתום משכנע את המשוכנעת
מנסה להיכנס לפרק
יאללה שחרר אותנו מהלחישות שלך
אבל אני באמת לא שומעת כלום. וכבר עשיתי את הטעות להגביר את הווליום פעם אחת. אנשים ישנים פה. אני מתעדכנת מהפורום.להפך לדעתי הוא וקארין חושבים שאם הם לוחשים על איך הם בטלוויזיה אנחנו לא שומעים והערוץ לא משדר
ליהודה מותר לרכל על כולם כולל על החברים שלו כי הם לא באמת חברים שלו זה הכל הצגה אז מותר לותום מרכל על יהודה היריב שלו בבית,
יהודה היום ריכל עם לינור על "החבר" שלו גוזי
יש לרכל ויש ללכלך יהודה לכלך, רמי לכלך יש הבדל. כולם מרכליםליהודה מותר לרכל על כולם כולל על החברים שלו כי הם לא באמת חברים שלו זה הכל הצגה אז מותר לו
מותר לו גם לתאם הדחה ולרמות כי זה יהודה מותר לו הכל
לאחרים אסור ליהודה מותר
מצחיק כמה מאמץ כדי לרדת במרומז על 3 וחצי אוהדי יהודה בפורום. אולי פספסתי שניים.ליהודה מותר לרכל על כולם כולל על החברים שלו כי הם לא באמת חברים שלו זה הכל הצגה אז מותר לו
מותר לו גם לתאם הדחה ולרמות כי זה יהודה מותר לו הכל
לאחרים אסור ליהודה מותר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.