עינב היא בררת מחדל אחת גדולהעינב זה סיפור אנדרדוג אמיתי,
היא טופ 5 הכי רלוונטיים בפרקים האחרונים
וזה כזה מביך איך מאז שהפורמט עבר לרשת פשוט מדיחים אותם וישר מגרשים אותם מהאולפן. מתעצלים לעשות קליפ וכו
עינב היא בררת מחדל אחת גדולהעינב זה סיפור אנדרדוג אמיתי,
וזה כזה מביך איך מאז שהפורמט עבר לרשת פשוט מדיחים אותם וישר מגרשים אותם מהאולפן. מתעצלים לעשות קליפ וכו
ומלכת ראפעינב היא בררת מחדל אחת גדולה
וואוו ממש זה נורא איך שמגרשים אותם - לא צריך קליפ, אפילו ריאיון, במיוחד למישהו ששהה בבית מעל לחודש. אני יכול רק לתאר לעצמי את ההלם של מישהו שיוצא מהבית ומשליכים אותו כאילו זה לא קרהעינב זה סיפור אנדרדוג אמיתי,
לירון פשוט מיהרה כי עוד רגע נפלה לה החולצהוואוו ממש זה נורא איך שמגרשים אותם - לא צריך קליפ, אפילו ריאיון, במיוחד למישהו ששהה בבית מעל לחודש. אני יכול רק לתאר לעצמי את ההלם של מישהו שיוצא מהבית ומשליכים אותו כאילו זה לא קרה
הנה, מודח יקר, פה יש עוד מדרגותוואוו ממש זה נורא איך שמגרשים אותם - לא צריך קליפ, אפילו ריאיון, במיוחד למישהו ששהה בבית מעל לחודש. אני יכול רק לתאר לעצמי את ההלם של מישהו שיוצא מהבית ומשליכים אותו כאילו זה לא קרה
כולם יעמידו את החדשים כמו גדוליםאם זאת תיהיה הדחה פומבית אז לא בטוח
אבל זה יהיה אצל האח יש מצב שעינב עידן ואולי פרידה יעמידו את חיים
לפרידה יש מלא חדשים להעמידאם זאת תיהיה הדחה פומבית אז לא בטוח
אבל זה יהיה אצל האח יש מצב שעינב עידן ואולי פרידה יעמידו את חיים
כפרעליו. הוא יורד לעםאור שוטף כלים ...
עצוב לי..גאיה
חוזה לגמר יש לה הוא קיבל את העונש שלו הפעם עוז לא משתף איתו פעולהעצוב לי..
עוד שבוע של גאיה הולכת, גאיה הולכת, אבל מסבירים לכם שגאיה הולכת
למלאני אין חוזה גמר. היא לא תגיע אליו.חוזה לגמר יש לה הוא קיבל את העונש שלו הפעם עוז לא משתף איתו פעולה
זה בהחלט נשמע מאד הגיונילמלאני אין חוזה גמר. היא לא תגיע אליו.
אמילי, הדר, נועם, אור ופרידה
נחכה ונראה לא סתם היא עשתה את כול הסיפור להדר ולא הייתה חוזרת סתם לבית בלי הבטחה שווה כנראה שחוזה לגמר נשמע מאוד הגיונילמלאני אין חוזה גמר. היא לא תגיע אליו.
אמילי, הדר, נועם, אור ופרידה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.