גאיה לא תהיההמועמדים שבטוח יהיו
הדר מלאני אור שילה איציק קרן
סקרים שווים לתחת גם אם היא תישן עד סוף העונה רוב הסיכוים שהיא תיקחעידן והדר עקפו את פרידה בסקר שמועה. פרידה רק רביעית. שתמשיך לעשות בושות מעצמה וקצב הזה גם לגמר לא תגיע. מפליא אותי שעינב בין הנמוכים בסקר בין הותיקים (רק חיים אחריה) והיא שורדת הדחה אחרי הדחה
יהיייעידן והדר עקפו את פרידה בסקר שמועה. פרידה רק רביעית. שתמשיך לעשות בושות מעצמה וקצב הזה גם לגמר לא תגיע. מפליא אותי שעינב בין הנמוכים בסקר בין הותיקים (רק חיים אחריה) והיא שורדת הדחה אחרי הדחה
עידן הזייה אני לא רואה יותר מדי אהדה כלפיו ברשתות...עידן והדר עקפו את פרידה בסקר שמועה. פרידה רק רביעית. שתמשיך לעשות בושות מעצמה וקצב הזה גם לגמר לא תגיע. מפליא אותי שעינב בין הנמוכים בסקר בין הותיקים (רק חיים אחריה) והיא שורדת הדחה אחרי הדחה
שווים לֶתחת אולי אבל אנשים מצביעים להםעידן הזייה אני לא רואה יותר מדי אהדה כלפיו ברשתות...
ועדיין מוביל בסקרים
בסוף באמת הסקרים שווים לתחת
ראית מה קרה אחרי החיבוק בין הדר לאמילי, והם אחים בלי שום כימיה מינית או זוגית. וגם זה לא היה משהו בהסתר אלא בגלוי כי זה נטו היה לניחומיםאגב אחרי שאמילי אמרה שלא חייבת כלום לעידן
אמרה לאור באותו ערב שתתעצבן אם עידן יתקרב למישהי בבית
זה שבפרק לא מראים את הצביעות של אמילי לא אומר שהיא לא קיימת
הראו שהיא מתעצבנת...על הדר...אגב אחרי שאמילי אמרה שלא חייבת כלום לעידן
אמרה לאור באותו ערב שתתעצבן אם עידן יתקרב למישהי בבית
זה שבפרק לא מראים את הצביעות של אמילי לא אומר שהיא לא קיימת
לא הראו את זה בשידור. זה כנראה יהיה מחר.הראו שהיא מתעצבנת...על הדר...
מתנחמת בזרועות עידן...
חלומות...פזאחים ואחיות שלי אני פורשת
לילה טוב לכולם שנקום ליום יותר טוב
מי הבטיח לך שעוז ישדר את הריב בפרק בכלללגבי הוויכוח של עידן וחיים על השרפרף הוא היה לפני כמה ימים
שמעתי את יוסי מדבר על זה לפני יומיים
אז יוצא שלא ראינו אותו לא בלייב ולא בפרק
שוב בפרק יריבו על משהו שלא ראינו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.