** שרשור לילה - היום ה67 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

svtar25

Well-known member
אמילי היא בלי שום ספק כוכבת של העונה הזאת! היא דמות עגולה! היא לא טוענת שהיא מושלמת! יש בה טוב ורע, כמו בכל אדם!
ידעתם שהיא סובלת מתת משקל ולא יכולה לעלות במשקל ומה רק לא עשתה?
ידעתם שהיא חוותה דיכאון נוראי בעקבות זה שהרגישה שהיא מאכזבת את ההורים שלה ורצתה להפסיק לשיר, אבל כבר הושקע בה כל כך הרבה כסף.
אז היא מרוכזת בעצמה, מצד אחד זה שלילי ומצד שני זה מחפה על חוסר הביטחון שלה.
אמילי אישה חזקה, חברות שלה עם הדר זה הרומן הכי יפה בבית, לא עידן ולא שילה.
עידן שיהיה בריא חזר אליה בגלל מילות השיר,בגלל רכושנות, כל הסיבות הלא נכונות. אמילי מנהלת את עידן ולא להפך.

nicknick

Well-known member
מעניין לי עידן, כל המכלול הזה של הרגש והטעויות והקנאה והבלבול וחוסר המודעות לפעמים.
זה שהוא לא יודע איך להתנהל בתוך הרגשות שלו.

פרק לא משהו בשבילו...אבל ככה זה. זאת התוכנית.
אהבתי שבחדר האח, הוא הזכיר שצעקו לו שקרן ושהמשפחה חגגה כשהוא יצא...
לא שזה משנה משהו או דעה של מישהו, אבל כן קצת נתן הקשר למה שהוא חווה בסיפור הזה...
כי זה מה שבעיני היה חסר בפרק הזה, ההקשר.

GALxp

Well-known member
מעניין לי עידן, כל המכלול הזה של הרגש והטעויות והקנאה והבלבול וחוסר המודעות לפעמים.
מזה שהוא לא יודע איך להתנהל בתוך הרגשות שלו.

לא שזה משנה משהו או דעה של מישהו, אבל כן קצת נתן הקשר למה שהוא חווה בסיפור הזה...
כל אחד, אבל כל אחד משאר הדיירים שהיה חווה את מה שהוא חווה בשבועיים שהוא היה בחוץ, לא היה יוצא מהבית.
אבל הוא לוחם אמיתי|חייל| רק חבל שהוא חזר לאמילי... היא הדבר הכי נוראי שנכנס לאח הגדול והיו דיירים נוראיים.

nicknick

Well-known member
כל אחד, אבל כל אחד משאר הדיירים שהיה חווה את מה שהוא חווה בשבועיים שהוא היה בחוץ, לא היה יוצא מהבית.
אבל הוא לוחם אמיתי|חייל| רק חבל שהוא חזר לאמילי... היא הדבר הכי נוראי שנכנס לאח הגדול והיו דיירים נוראיים.
לגמרי לוחם |לב|
על אמילי אנחנו חלוקים...זה אתה כבר יודע (למרות שברור שיש לה רגעים שבעיניי הם בלתי )....

EREZG07

Well-known member

זה לא משנה איך הוא ייצא, הוא יזכה בתוכנית. ברגע שהוא יישב שם על הספה, כל מי שלא היה בטוח עד עכשיו, ירצה שהחייל שיצא מעזה ייקח את המליון, ותוסיפי לזה שאין לאף מועמד קהל שהולך אחריו העונה חוץ מאור ופרידה, ואני לא יודע אם הקהל שלהם מספיק גדול כדי לעקוף אותו

nicknick

Well-known member
זה לא משנה איך הוא ייצא, הוא יזכה בתוכנית. ברגע שהוא יישב שם על הספה, כל מי שלא היה בטוח עד עכשיו, ירצה שהחייל שיצא מעזה ייקח את המליון, ותוסיפי לזה שאין לאף מועמד קהל שהולך אחריו העונה חוץ מאור ופרידה, ואני לא יודע אם הקהל שלהם מספיק גדול כדי לעקוף אותו
אני לא מדברת על זכייה....בעיניי זה בכלל לא קריטי אם הוא יזכה .
אני יודעת שעידן רוצה להיות ולחוות שם כמה שיותר, אז את זה אני מאחלת לו.

בעיניי ה"איך ייצא" זה לא ממקום שזה פוגם לו בסיכויים לזכות, זה ממקום שזה פשוט מוציא לו שם שהוא לא נכון.
כל ההתרחשות בפרק הזה....זה לא שהיא לא קרתה, המילים יצאו מהפה שלו וההתנהלות היא שלו וזה בסדר שמראים את זה....
אבל מבאס שמראים את זה בלי כל מה שקרה מסביב ומייצרים תמונה שהיא לא ממש נכונה או רציפה.

hinna

Well-known member

כי זה מה שבעיני היה חסר בפרק הזה, ההקשר.​
שוב פעם אני ואני ואני ושום הפנמה או חרטה על מה שעשה.
כל מה שקיבל הרוויח ביושר

avi1_

Active member
אם אמילי הייתה ממננת את האגואיסטיות והילדותיות
או יותר נכון - הייתה מגיעה לאח הגדול בגיל 24
היה לה פוטנציאל גבוה
יש לה אופי וביצים יותר מהרוב שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה