לילה טוב
אמילי היא בלי שום ספק כוכבת של העונה הזאת! היא דמות עגולה! היא לא טוענת שהיא מושלמת! יש בה טוב ורע, כמו בכל אדם!
כל אחד, אבל כל אחד משאר הדיירים שהיה חווה את מה שהוא חווה בשבועיים שהוא היה בחוץ, לא היה יוצא מהבית.מעניין לי עידן, כל המכלול הזה של הרגש והטעויות והקנאה והבלבול וחוסר המודעות לפעמים.
מזה שהוא לא יודע איך להתנהל בתוך הרגשות שלו.
פרק לא משהו בשבילו...אבל ככה זה. זאת התוכנית.
אהבתי שבחדר האח, הוא הזכיר שצעקו לו שקרן ושהמשפחה חגגה כשהוא יצא...
לא שזה משנה משהו או דעה של מישהו, אבל כן קצת נתן הקשר למה שהוא חווה בסיפור הזה...
כי זה מה שבעיני היה חסר בפרק הזה, ההקשר.
לגמרי לוחםכל אחד, אבל כל אחד משאר הדיירים שהיה חווה את מה שהוא חווה בשבועיים שהוא היה בחוץ, לא היה יוצא מהבית.
אבל הוא לוחם אמיתי רק חבל שהוא חזר לאמילי... היא הדבר הכי נוראי שנכנס לאח הגדול והיו דיירים נוראיים.
זה לא משנה איך הוא ייצא, הוא יזכה בתוכנית. ברגע שהוא יישב שם על הספה, כל מי שלא היה בטוח עד עכשיו, ירצה שהחייל שיצא מעזה ייקח את המליון, ותוסיפי לזה שאין לאף מועמד קהל שהולך אחריו העונה חוץ מאור ופרידה, ואני לא יודע אם הקהל שלהם מספיק גדול כדי לעקוף אותומעניין לי עידן, כל המכלול הזה של הרגש והטעויות והקנאה והבלבול וחוסר המודעות לפעמים.
זה שהוא לא יודע איך להתנהל בתוך הרגשות שלו.
לא שזה משנה משהו או דעה של מישהו, אבל כן קצת נתן הקשר למה שהוא חווה בסיפור הזה...
אני לא מדברת על זכייה....בעיניי זה בכלל לא קריטי אם הוא יזכה .זה לא משנה איך הוא ייצא, הוא יזכה בתוכנית. ברגע שהוא יישב שם על הספה, כל מי שלא היה בטוח עד עכשיו, ירצה שהחייל שיצא מעזה ייקח את המליון, ותוסיפי לזה שאין לאף מועמד קהל שהולך אחריו העונה חוץ מאור ופרידה, ואני לא יודע אם הקהל שלהם מספיק גדול כדי לעקוף אותו
שוב פעם אני ואני ואני ושום הפנמה או חרטה על מה שעשה.מעניין לי עידן, כל המכלול הזה של הרגש והטעויות והקנאה והבלבול וחוסר המודעות לפעמים.
זה שהוא לא יודע איך להתנהל בתוך הרגשות שלו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.