שהיו נותנים לראות בלייבדילגו על מלא פריזים:
החיקויים של פרידה ודני
השטיפה של עינב עם הברז כיבוי
הלאפה של הדר
הדר ואתי פולישוק
הראו בלייבשהיו נותנים לראות בלייב
הדר והרקדניות..היה מרגש?הראו בלייב
לא…היה דבילי. לא הראו הכל …היא הייתה מובכתהדר והרקדניות..היה מרגש?
אם אמילי תגיע לגמר זה יהיה על חשבון הדר, אני לא רואה את שתיהן שםהיתה לי הרגשה שעוז ישתמש בעידן כקרש קפיצה לאמילי לגמר.
זו לא גאווה לזכות בעונה הגרועה בהיסטוריה. אבל אם כבר שמישהו יזכה, שיהיה נועם...
הדר יותר חזקה מאמילי, אלא אם האח יארגן לה הדחה נוסח ספיראם אמילי תגיע לגמר זה יהיה על חשבון הדר, אני לא רואה את שתיהן שם
אני דווקא אהבתי את המונולוג של עידן בחדר האחהיתה לי הרגשה שעוז ישתמש בעידן כקרש קפיצה לאמילי לגמר.
זו לא גאווה לזכות בעונה הגרועה בהיסטוריה. אבל אם כבר שמישהו יזכה, שיהיה נועם...
צפיתי בכל העונות. אין טינופת כמוה ואני עדין.אמילי רעה, אין שום סימפתיה אליה
יראו מחרלא הראו את אביב שהגיע למלאני? לדעתי מוותרים על מלאני, על עידן כמובן אבל היה ברור לי שהאח הביא אותו בשביל להרים לאמילי.
הגמר של האח בעיני עוז זה אמילי, נועם, אור, הדר, אמילי ופרידה. אם יהיה שישי אז חיים.
אבל לירון אמרה שבזאת הסתיימה משימת הפריז. כאילו לא נקבל מחר מהמשימה אלא רק מאסיפת הדייריםיראו מחר
יראו מחרלא הראו את אביב שהגיע למלאני? לדעתי מוותרים על מלאני, על עידן כמובן אבל היה ברור לי שהאח הביא אותו בשביל להרים לאמילי.
הגמר של האח בעיני עוז זה אמילי, נועם, אור, הדר, אמילי ופרידה. אם יהיה שישי אז חיים.
לירון אמרה שהסתיימה משימת הפריז. מחר אסיפת דיירים ורשימת הדחהיראו מחר
אין פרומואים על זה בגלל הביקורות על הפרומו על פרידה ואמא שלה
גם אמרו שריוואה תרכיב רשימת הדחהלירון אמרה שהסתיימה משימת הפריז. מחר אסיפת דיירים ורשימת הדחה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.