לירון גם אמרה שזה יהיה הפרק הכי מצחיק שהיהלירון אמרה שהסתיימה משימת הפריז. מחר אסיפת דיירים ורשימת הדחה
אז אמרה…
לירון גם אמרה שזה יהיה הפרק הכי מצחיק שהיהלירון אמרה שהסתיימה משימת הפריז. מחר אסיפת דיירים ורשימת הדחה
יותר ממקטין, זה מרכך אותו לצופים ומעדן. מרים לו איכשהו מול התדמית שנוצרה.אני אוהבת את ההומור העצמי של אור, לא משנה כמה פעמים האח יתעקש להגחיך אותו עם כל מיני תחפושות תינוק וכובעי פרח עדין ויפה, השימפנז שלי לא לוקח את עצמו ברצינות וזורם עם ההגחכות. יש רק ללמוד ממנו, איש הגון בעל מידות טובות, כפרעליו.
האמת שהוא גבר החלומות
אורנה עונה 8בחיים לא הייתה עונה שדיירים הודחו/הוצאו
ראו תגובות, צברו ידע,
ואז חזרו בחזרה כדיירים מן המניין - עידן ומלאני
מה עוזר להם הידע? אולי ליומיים הראשונים. הבית הזה והאינטריגות שבו משתנים בקצב מסחררבחיים לא הייתה עונה שדיירים הודחו/הוצאו
ראו תגובות, צברו ידע,
ואז חזרו בחזרה כדיירים מן המניין - עידן ומלאני
הוא לא ברח מהארץ כשקורל הודחה?אני רואה ברשתות החברתיות שדיירים שהודחו נפגשים ועושים סרטונים ותוכן יחד
מי אף פעם לא מגיע? יהב האנטיפת
להרגשתי החוויה בבית והיציאה ממנו היו עבורו סוג של טראומות. יכול להיות שאני טועה, לא ראיתי או שמעתי אותו אחרי.אני רואה ברשתות החברתיות שדיירים שהודחו נפגשים ועושים סרטונים ותוכן יחד
מי אף פעם לא מגיע? יהב האנטיפת
הוא התראיין אצל מיקי לוין אמר שמקבל השמצות והטרדות טלפוניות על הסיפור עם קורלי ושמסתגר ולא במצב הכי טוב ושהוא מקווה שיתגברלהרגשתי החוויה בבית והיציאה ממנו היו עבורו סוג של טראומות. יכול להיות שאני טועה, לא ראיתי או שמעתי אותו אחרי.
מבאס.... הוא בחור טוב בסה"כ וזה לא מגיע לו....הוא התראיין אצל מיקי לוין אמר שמקבל השמצות והטרדות טלפוניות על הסיפור עם קורלי ושמסתגר ולא במצב הכי טוב ושהוא מקווה שיתגבר
שינקה את עצמו מהמסך שלי. תודה.שילה בוא תנקה לי את הבית מחר ותביא איתך נייר סופג נגמר לי
...אילאב כבר רואה....
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.