** שרשור לילה - היום ה8 בבית - עדכונים ** 🎗

מצב
הנושא נעול.

מרגוליקו

Well-known member
תגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?

טוויגיי

Well-known member
תגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
המצב, העונה, תפוז הספינה הטובעת, הגיוני

ערן .

Well-known member
עוד מישהו מרגיש כמוני?
כמו שכתבת, מצב מלחמה. הוויכוחים והמריבות בבית האח הגדול נראים טיפשיים ושטותיים מול המציאות שאנחנו חיים בה.
זה פשוט מרגיש לא מתאים לראות האח הגדול בתקופה הזו כשיש כל כך הרבה אירועים מסביבנו.

מרגוליקו

Well-known member
כמו שכתבת, מצב מלחמה. הוויכוחים והמריבות בבית האח הגדול נראים טיפשיים ושטותיים מול המציאות שאנחנו חיים בה.
זה פשוט מרגיש לא מתאים לראות האח הגדול בתקופה הזו כשיש כל כך הרבה אירועים מסביבנו.
אני מאוד מבינה מה אתה אומר וגם אני בכלל לא רציתי שהעונה תתחיל אבל בגלל שאני מכורה אני כאן.
מצד שני אנשים הולכים לקולנוע, להצגות, למסיבות, לבילויים שזה הכי בסדר מבחינתי כי צריך להמשיך לחיות ואסור לתת לחאמס לשבור אותנו.
פשוט תהיתי איפה כולם ולמה הכל כל כך איטי.
צריך לשאול את מרוש כי אני חושבת שתמיד בהתחלה הפורום ככה ויותר מאוחר מצטרפים אנשים ויש מלא הודעות ומרוש מעיפה אותנו לישון….

nicknick

Well-known member
עוד מישהו מרגיש כמוני?
אני חושבת שבניגוד לכל שנה, קשה באמת לשקוע ולהנות לגמריי...כי המציאות תמיד מלווה אותנו , עצובה וקיימת.
ובאופן מובן, להרבה אנשים פחות מתאים או אין חשק לצפות.

באופן אישי, לי זה כן קצת נותן הפוגה מלחוות 24 שעות ביממה את העצבות והכאב.

Christina 1001

Well-known member
עוד מישהו מרגיש כמוני?
לדעתי זה בעיקר בגלל המצב הבטחוני והאירועים שעברנו ועדיין עוברים.. יש כאלה שמשוועים לקצת אסקפיזם ויש כאלה שלא מצליחים ולא מעוניינים לברוח.
ובלי קשר למצב, באופן אישי העונה הזו לא מצליחה לייצר לי עניין בעיקר בגלל שאנחנו רק בפרק הרביעי או החמישי ויש תחושה שאנחנו כבר לקראת סוף העונה.
ההוא כבר מאוהב ושוכב על הספה עוד שניה בוכה, ההיא בכלל רוצה את ההוא, השתיים ההן זורקות את עצמן על איזה תרח כעור שמבריח קטינות למועדונים, ההיא כבר מסמנת לעצמה אויבת כאילו מינימום הכירו מהתיכון.. רומנים ומריבות שמרגישים לי מהונדסים, כמו מרק אינסטנט. וגם הטעם בהתאם.

רימון2024

Well-known member
עוד מישהו מרגיש כמוני?
אני לא ראיתי האח הגדול מאז העונה של שי חי, ודווקא עכשיו התחלתי כדי לברוח קצת מהמלחמה והעצבים, אבל התוכנית קצת משעממת, הדיירים דיו צפויים ויש דגש של ההפקה על דיירים לא נעים לצפייה

מרגוליקו

Well-known member
אני לא ראיתי האח הגדול מאז העונה של שי חי, ודווקא עכשיו התחלתי כדי לברוח קצת מהמלחמה והעצבים, אבל התוכנית קצת משעממת, הדיירים דיו צפויים ויש דגש של ההפקה על דיירים לא נעים לצפייה
מצאת לך עונה לחזור אליה.
חחחחח

שיבא 78

Well-known member
יש גם לכם בעיית סאונד (נמוך מאוד) בצפיה באח הגדול באתר האינטרנט או באפליקציה של רשת 13?

מצב
הנושא נעול.
למעלה