את במקום בטוח, חופשייה לחבב את מי שבא לךאור גודל עליי. אני צריכה טיפול.
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f92d.png)
את במקום בטוח, חופשייה לחבב את מי שבא לךאור גודל עליי. אני צריכה טיפול.
ניקי אהובהאת במקום בטוח, חופשייה לחבב את מי שבא לך![]()
המצב, העונה, תפוז הספינה הטובעת, הגיוניתגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
כמו שכתבת, מצב מלחמה. הוויכוחים והמריבות בבית האח הגדול נראים טיפשיים ושטותיים מול המציאות שאנחנו חיים בה.תגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
אני מאוד מבינה מה אתה אומר וגם אני בכלל לא רציתי שהעונה תתחיל אבל בגלל שאני מכורה אני כאן.כמו שכתבת, מצב מלחמה. הוויכוחים והמריבות בבית האח הגדול נראים טיפשיים ושטותיים מול המציאות שאנחנו חיים בה.
זה פשוט מרגיש לא מתאים לראות האח הגדול בתקופה הזו כשיש כל כך הרבה אירועים מסביבנו.
אני חושבת שבניגוד לכל שנה, קשה באמת לשקוע ולהנות לגמריי...כי המציאות תמיד מלווה אותנו , עצובה וקיימת.תגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
לדעתי זה בעיקר בגלל המצב הבטחוני והאירועים שעברנו ועדיין עוברים.. יש כאלה שמשוועים לקצת אסקפיזם ויש כאלה שלא מצליחים ולא מעוניינים לברוח.תגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
אני לא ראיתי האח הגדול מאז העונה של שי חי, ודווקא עכשיו התחלתי כדי לברוח קצת מהמלחמה והעצבים, אבל התוכנית קצת משעממת, הדיירים דיו צפויים ויש דגש של ההפקה על דיירים לא נעים לצפייהתגידו גם אתם מרגישה שהעונה לא זורמת, הפורום איטי, הרבה גולשים לא הגיעו , יש תחושה של חוסר אנרגיה אולי חוסר עניין בעונה אולי בגלל המלחמה והמצב במדינה?
עוד מישהו מרגיש כמוני?
מצאת לך עונה לחזור אליה.אני לא ראיתי האח הגדול מאז העונה של שי חי, ודווקא עכשיו התחלתי כדי לברוח קצת מהמלחמה והעצבים, אבל התוכנית קצת משעממת, הדיירים דיו צפויים ויש דגש של ההפקה על דיירים לא נעים לצפייה
מסתמנת כנחשושה לא קטנה וחבל.חחח אמילי מתה עליה
כן יש בה מוטיבים. בינתיים זה נחשושיות מהסוג החמוד הלא מזיקהמסתמנת כנחשושה לא קטנה וחבל.
אני מקווה שעידן לא יתפתה לפתוח ברומן איתה.
צפה ביוטיוב. יש שידור חי באיכות גבוהה במספר ערוצים.יש גם לכם בעיית סאונד (נמוך מאוד) בצפיה באח הגדול באתר האינטרנט או באפליקציה של רשת 13?
תודה רבהצפה ביוטיוב. יש שידור חי באיכות גבוהה במספר ערוצים.
למה אתה אומר את זה יוני?עידן על סף פרישה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.