מרגוליקו
Well-known member
עונת קרקס.עונת קלאס
אנסה להתאים את עצמי
יש להם אפילו גמד.
וחיים אל תעלב אני מתה עלייך אבל חייבת לרדת על ההפקה.
אל תיתן להם להשתמש בנכות שלך בשביל לעשות רייטינג.
עונת קרקס.עונת קלאס
אנסה להתאים את עצמי
אבל זה עוז מאמוש. הוא ישתמש בהכלעונת קרקס.
יש להם אפילו גמד.
וחיים אל תעלב אני מתה עלייך אבל חייבת לרדת על ההפקה.
אל תיתן להם להשתמש בנכות שלך בשביל לעשות רייטינג.
קקי עליו.אבל זה עוז מאמוש. הוא ישתמש בהכל
הגיע זמן שנפנים
את כל כך בטוחה שהוא יפרוש?יוני צודק, עידן לא יישאר הרבה זמן ובצדק. הבנאדם צריך לעכל, להבריא את הנפש, מה התמריץ שאמור להיות לו להתחיל לשחק בקקה של ההיא אמרה לי ככה וההוא עשה לי ככה, קבוצות ומחנות ורומנים ושיגועים של רועי עוז, mind fucks וכל הטררם? אני אשמח בשבילו כשיפרוש.
התחושה שלי אומרת שכן. הזמן יגיד.את כל כך בטוחה שהוא יפרוש?
יכניסו את גאיה באמצע עונהיוני צודק, עידן לא יישאר הרבה זמן ובצדק. הבנאדם צריך לעכל, להבריא את הנפש, מה התמריץ שאמור להיות לו להתחיל לשחק בקקה של ההיא אמרה לי ככה וההוא עשה לי ככה, קבוצות ומחנות ורומנים ושיגועים של רועי עוז, mind fucks וכל הטררם? אני אשמח בשבילו כשיפרוש.
ברור, שלובת זרועות עם בוסטון.יכניסו את גאיה באמצע עונה
אני לא יכול לשמוע אותו.לדני יש טונציית דיבור עם ברקסים..
גם אני לא והיום זו הפעם הראשונה ששמעתי אותו וכבר קיבלתי נקע באוזן.אני לא יכול לשמוע אותו.
לי קשה להסתכל עליו על המסך עם הגבות שלו זה נראה כאילו הן מחושמלות כול הזמןלדני יש טונציית דיבור עם ברקסים..
גם לי קשה עם הגבות שלולי קשה להסתכל עליו על המסך עם הגבות שלו זה נראה כאילו הן מחושמלות כול הזמן
הוא נמנע מעימות עם אור, אבל נוזף בדני וברק שניסו לסדר איתו את הדבריםטוב מתחיל לרדת לי מיהב.
הוא חופר ורוצה להראות שהוא חכם…
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.