מרגוליקו
Well-known member
הסיוט היותר גדול שיבואו לנו בחלוםהסיוט שלי להתקע במעלית עם שתיים כאלה
לירון אורית
חחחח
הסיוט היותר גדול שיבואו לנו בחלוםהסיוט שלי להתקע במעלית עם שתיים כאלה
לירון אורית
מחלום אפשר להתעורר, במעלית אפשר להיתקע שעות.הסיוט היותר גדול שיבואו לנו בחלום
חחחח
טוב צריך להגיד תודה שאין לנו שכנות כאלה אם כבר מדברים על סיוטים…מחלום אפשר להתעורר, במעלית אפשר להיתקע שעות.
בחלום זה קל. יכולה לגמור עליהן ולהתעורר כאילו כלוםהסיוט היותר גדול שיבואו לנו בחלום
חחחח
ובחלומי....בחלום זה קל. יכולה לגמור עליהן ולהתעורר כאילו כלום
ועוד עם אורית בבגד ים אפילו יותרהסיוט שלי להתקע במעלית עם שתיים כאלה
לירון אורית
ועוד חוטיניועוד עם אורית בבגד ים אפילו יותר
אשכרהשמישהו יסכים כבר עם יהב ונגמור עם זה
תהי בטוחה שגם לא יראו את זה בשידורדני סיפר עכשיו בנסט שאורית מכנה את חיים גמד וזה לא נעים לחיים…. והאח צינזר…
האישה הזו פשוט נוראית נוראית
החיבור הזה של עידן לאורית, אור, לירון ותום מאד מאכזב בעיני ועלול לעלות לו במשחק לצערי. מילא זה שאורית מצחיקה אותו, אבל זה שהוא בוחר בקליקה הזו של הפלאקה לא ברור לי בכלל. גם ההידבקות של אמילי אליו מתחילה להראות צדדים פחות יפים אחרי הפרק של הערב, אני מקווה שמישהו ידאג לצעוק לו מבחוץ שיתרחק מהם.עידן טוען שהוא ניטרלי, אבל עד עכשיו מדבר רק עם צד אחד
זה היה הפחד שלי לגבי עידן שנתאכזב ממנו וזה מתחיל לחלחלהחיבור הזה של עידן לאורית, אור, לירון ותום מאד מאכזב בעיני ועלול לעלות לו במשחק לצערי. מילא זה שאורית מצחיקה אותו, אבל זה שהוא בוחר בקליקה הזו של הפלאקה לא ברור לי בכלל. גם ההידבקות של אמילי אליו מתחילה להראות צדדים פחות יפים אחרי הפרק של הערב, אני מקווה שמישהו ידאג לצעוק לו מבחוץ שיתרחק מהם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.