המודחת ה18 - אמילי
בטוחה שהפורום מאושר מההדחה
אני מאוכזבת קשותהמודחת ה18 - אמילי
עוז.נער הייתי, טיפה זקנתי, ראיתי את כל העונות של האח הגדול,
אני מתקשה להיזכר מתי בפעם האחרונה דיירים ותיקים הודחו מהבית רגע לפני הגמר ולא דיירים שנכנסו אחרי הוותיקים.
מוזר.
במיוחד מרשעת כמו מיכל מקבלת פרסעוז.
בעל הבית השתגענער הייתי, טיפה זקנתי, ראיתי את כל העונות של האח הגדול,
אני מתקשה להיזכר מתי בפעם האחרונה דיירים ותיקים הודחו מהבית רגע לפני הגמר ולא דיירים שנכנסו אחרי הוותיקים.
מוזר.
בעונה של טליה הודחו שלישיית ותיקים לפני העשירייה, שרין, אופק ומרינהנער הייתי, טיפה זקנתי, ראיתי את כל העונות של האח הגדול,
מוזר.
והיו בעשיריה 3 חדשים?בעונה של טליה הודחו שלישיית ותיקים לפני העשירייה, שרין, אופק ומרינה
כל פעם שדייר חדש הגיע לגמר זה היה על חשבון ותיק. והיו מספר מקרים כאלה. לא הרבה, אבל היו.נער הייתי, טיפה זקנתי, ראיתי את כל העונות של האח הגדול,
מוזר.
סקרים אפשר לזייף זה לא באמת אומר משהו מהתחלהאיך, איך, לא סבלתי אותה אבל היא היתה בין הבודדות שהשמיעה את קולה בלי פחד. זאת הדחה של עוז, לחזק את הדר ומתנקם באמילי שלא זרמה עם שילה. אתמול עשתה לו שיחה של לא יקרה בינינו כלום וזה לא היה בתוכניות של עוז.
ואגב, הסקרים שווים לתחת. לא אור ולא הדר, פרידה תיקח את העונה. או נועם
איך זה בדיוק מחזק את הדר...?איך, איך, לא סבלתי אותה אבל היא היתה בין הבודדות שהשמיעה את קולה בלי פחד. זאת הדחה של עוז, לחזק את הדר ומתנקם באמילי שלא זרמה עם שילה. אתמול עשתה לו שיחה של לא יקרה בינינו כלום וזה לא היה בתוכניות של עוז.
או נועם או יוסיאיך, איך, לא סבלתי אותה אבל היא היתה בין הבודדות שהשמיעה את קולה בלי פחד. זאת הדחה של עוז, לחזק את הדר ומתנקם באמילי שלא זרמה עם שילה. אתמול עשתה לו שיחה של לא יקרה בינינו כלום וזה לא היה בתוכניות של עוז.
איזה אח לילה, בלילה הזה שכולם ממתינים לקבל שמות של חטופים שיחזרו כגופותמי נמצא בפאנל של אח לילה?
פרידה או נועם. יש...כל הכבוד לנתיבות!איך, איך, לא סבלתי אותה אבל היא היתה בין הבודדות שהשמיעה את קולה בלי פחד. זאת הדחה של עוז, לחזק את הדר ומתנקם באמילי שלא זרמה עם שילה. אתמול עשתה לו שיחה של לא יקרה בינינו כלום וזה לא היה בתוכניות של עוז.
עד שהוא יפתח את כל סיפור חייו אנחנו תקועים איתורציתי ששילה יודח, מקוה שבפעם הבאה הטרול עם החיוך של השד והשיניים הלבנות יודח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.