** שרשור לילה - היום ה91 בבית - עדכונים ** 🎗️

מצב
הנושא נעול.

KAPSULA1

Well-known member
בגדול שילה הצליח להדיח את שניהם
גם את עידן
וגם את אמילי
מעניין אותי מי מצביע ליצור נהלך הזה
מי???????
ההפקה ויותר נכון עוז אוהב אותו. הנסיון להתקרב לאמילי עשה לו נזק והוציא אותו פטאתי אז הוציא אותה בשביל שיחלה יתפתח ויפרח.
אמילי לא בטופ של ההצבעות אבל קשה לי להאמין ששילה ומיכל עקפו אותה, ביחוד שהיה לה פרק טוב שבו היא התבטאה נכון ועשתה הכל כשורה.

רימון2024

Well-known member
הדחה לא ברורה
יש מצב גדול שהסוכנות הוציאה אותה
כי אם היה מתחיל משהו בינה לבין שילה
אפילו הופעות בקניון היא לא הייתה מקבלת

KAPSULA1

Well-known member
הדחה לא ברורה
יש מצב גדול שהסוכנות הוציאה אותה
כי אם היה מתחיל משהו בינה לבין שילה
אפילו הופעות בקניון היא לא הייתה מקבלת
ההיפך, היום היא סתמה את הגולל על הקשר ואמרה שגם בלי קשר לעידן לא יקרה כלום איתה ועם שילה והיא לא מעוניינת ובכלל לא התקרבה אליו היום. לעוז לא התאים שהתוכנית שלו משתבשת ולאמילי יש דיעות משלה

סטיריקון9

Well-known member

נראה לי שזה בגלל הקונסילייר היא יצאה קטנונית וילדה קטנה.
המכשפה העיקרית ששינתה גירסאות והציתה אש נשארה. אם זה נמדד לפי זה אז תגובת הבכי והכאב של הדר שכולם נגדה והיא לא המציאה את זה, היה לה משקל והשפעה גדולה יותר. באור אי אפשר לגעת על ההתנהלות הבזויה שלו. יש לו קבוצה חזקה שתומכת בו מחוץ לבית ולכן אמילי משלמת על הנאמנות שלה לאור והליקוק עוד אהבה כזאת ואבדנו איך היא אמרה "אור,ברור" זה נראה לה טבעי כ"כ וחשבה על אמא שלה ועל קריירת השירה שלה.

המלאך האדום10

Well-known member
הייתי בטוחה שאחרי הקטע עם הקונסילר יש אפשרות שאמילי תלך
זה הזכיר בקטנה את מיקרה המיקלחת מהעונה הקודמת

hinna

Well-known member
אני מרגישה שהיה לי חלק בהדחה של אמילי לצערי ואני דווקה הכי מעריצה אותה.
המירוץ הזה אחרי הסקרים ודחיפה להצביע לה בקבוצת תמיכה גרמה לי להצביע לה בטירוף מטלפונים שידעתי שלא יצביעו לה בזמן אמת. זה היה גם מין מחאת נגד לשנאה שהייתה נגדה ברשת. בפועל זה גרם לשאננות כזאת שגם אני שקלתי להצביע לשילה, כי האמנתי שאמילי לא בסכנה. רק בסקר זמן אמת בפייסבוק הבנתי גודל הטעות. לצערי היה מאוחר מדי לתקן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה