newhere333
Active member
זה לא על טופ 10נדע כשיחזור 26
בדרך כלל מצהירים על כל מיני דברים אם יגיעו לטופ 10 ובסוף לא תמיד יוצא לפועל
זה שהוא אמר השבוע שביום שבת יכריזו על תאריך הגמר
זה לא על טופ 10נדע כשיחזור 26
בדרך כלל מצהירים על כל מיני דברים אם יגיעו לטופ 10 ובסוף לא תמיד יוצא לפועל
ההפקה ויותר נכון עוז אוהב אותו. הנסיון להתקרב לאמילי עשה לו נזק והוציא אותו פטאתי אז הוציא אותה בשביל שיחלה יתפתח ויפרח.בגדול שילה הצליח להדיח את שניהם
גם את עידן
וגם את אמילי
מעניין אותי מי מצביע ליצור נהלך הזה
מי???????
רועי עוזבגדול שילה הצליח להדיח את שניהם
גם את עידן
וגם את אמילי
מעניין אותי מי מצביע ליצור נהלך הזה
מי???????
בתאכלס היא קיבלה את הכי פוש שבעולם בחוויה הזאת. מכאן והלאה רק היא ואמא קופר יכולים לקדם אותה@tortt איפה את הכוכבת של העולם השירה הודחה אמילי פאקינג קופר מקווה שזה לא מעציב אותך
שיהיה לה בהצלחה ברגע שהם יוצאים מהבית אותי אישית הם מפסיקים לענייןבתאכלס היא קיבלה את הכי פוש שבעולם בחוויה הזאת. מכאן והלאה רק היא ואמא קופר יכולים לקדם אותה
ההיפך, היום היא סתמה את הגולל על הקשר ואמרה שגם בלי קשר לעידן לא יקרה כלום איתה ועם שילה והיא לא מעוניינת ובכלל לא התקרבה אליו היום. לעוז לא התאים שהתוכנית שלו משתבשת ולאמילי יש דיעות משלההדחה לא ברורה
יש מצב גדול שהסוכנות הוציאה אותה
כי אם היה מתחיל משהו בינה לבין שילה
אפילו הופעות בקניון היא לא הייתה מקבלת
המכשפה העיקרית ששינתה גירסאות והציתה אש נשארה. אם זה נמדד לפי זה אז תגובת הבכי והכאב של הדר שכולם נגדה והיא לא המציאה את זה, היה לה משקל והשפעה גדולה יותר. באור אי אפשר לגעת על ההתנהלות הבזויה שלו. יש לו קבוצה חזקה שתומכת בו מחוץ לבית ולכן אמילי משלמת על הנאמנות שלה לאור והליקוק עוד אהבה כזאת ואבדנו איך היא אמרה "אור,ברור" זה נראה לה טבעי כ"כ וחשבה על אמא שלה ועל קריירת השירה שלה.נראה לי שזה בגלל הקונסילייר היא יצאה קטנונית וילדה קטנה.
לדעתי הדחה כזו היא רק של ההפקהאני המום באמת ששלושתם הצליחו לגבור על אמילי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.