** שרשור לילה 2 היום ה-26 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

מירי גרב 22

Well-known member
ווואייייייי מעתוקה
לא יכולה לשמוע את הקול שלך
והיות שכבר מחר אז גם מותר לי כבר להגיד את זה

מירי גרב 22

Well-known member
נו, כמו שאמרתי
המשרתות פרקו לגיא את המזודה וסידרו בארון.

הבעיה היא לא בגיא
הבעיה היא בהן.
גם אני לא הייתי אומרת לא למשרת אישי שיעשה בשבילי את כל מה שלא בא לי לעשות.

נערך לאחרונה ב:

mor100

Well-known member
"מה הייתי עושה בלי הילדות האלה שמצילות אותי כל הדחה מחדש" |פנים|
חבל שצינזרו את ההמשך, בטוחה שהיו לו רק דברים נאורים לומר
פראייריות שמאפשרות לו להתנהג כפי שהוא מתנהג
פמניזם מהן והלאה

8LIBI8

Well-known member
אתי אכזבה אותי קודם כשאמרה לאלון שלסתיו אין וויסות רגשי והיא יכולה להקריב גם אותה....ככה היא באמת חושבת? למה להגיד לאלון דבר כזה? שיחשוב שאתי לא באמת חברה? סתיו לא תוציא מילה אחת רעה על אתי, חבל אתי שאת לא ממש נאמנה. אחחח קשה קשה למצוא אנשים טוטאליים

מירי גרב 22

Well-known member
אתי אכזבה אותי קודם כשאמרה לאלון שלסתיו אין וויסות רגשי והיא יכולה להקריב גם אותה....ככה היא באמת חושבת? למה להגיד לאלון דבר כזה? שיחשוב שאתי לא באמת חברה? סתיו לא תוציא מילה אחת רעה על אתי, חבל אתי שאת לא ממש נאמנה. אחחח קשה קשה למצוא אנשים טוטאליים
אתי נוהגת לנתח ניתוחים פסיכולגים את כולם, את אברהם היא שחטה לפני כמה לילות מאחרי הגב. את יובל מעתוק היא שלחה לטיפול, עכשיו סתיו ואני בטוחה שהיו עוד כמה בדרך.
מורה מעצבנת תמיד תשאר מורה מעצבנת.

Psy Bear

Well-known member

צודקת 100%

Chat GPP

Well-known member
כמה יפה לסתיו בלי העדשות הנוראיות האילה. העיניים הטבעיות שלה משוות קצת רוך לפנים שלה, היא הרבה יותר סבילה לעין וחבל שהיא לא מבינה את זה.

נערך לאחרונה ב:

מירי גרב 22

Well-known member
כמה יפה לסתיו בלי העדשות הנוראיות האילה. העיניים הטביות שלה משוות קצת רוך לפנים שלה, היא הרבה יותר סבילה לעין וחבל שהיא לא מבינה את זה.
בכלל הלוואי שהיה גוזרת את התוספות לאורך השיער הטבעי או מורידה לגמרי.
מוציאה את העדשות ואת הריסים.
היא תראה כל כך הרבה יותר טוב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה