yoni564712
Well-known member
אני מקווה שטליה תצליח לישון בלילה.
ושוב טליה מוכיחה כמה היא נבונה.הלוואי שיתחילו להעמיד אותה
די הגיע הזמן. לדעתי גם עוז רוצה להעיף אותה, שרף אותה הרבה בפרקים האחרונים.
עדיף לו.יש מצב ששחף יצא מחדר האח והלך לישון בלי להגיד לילה טוב לחבורה?
היא בוגדנית ושמחה לאיד ומתכבדת בקלון חבריהאני לא מבין מה יש להם ממרינה
פרלמט למופתטליה אמרה שנתנאל מזכיר לה את אבא שלה
שהיא זוכרת שהיא היתה קטנה ומישהו היה מעצבן אותו בכביש הוא היה יורד ומפוצץ אותו מכות.
ושזה עבר לו עם הגיל.
אני שואלת באמת, איך זה לא צונזר?
סוף סוף זורקת מילה ממחסן הסודות שלה. אבל בבוקר היא תספר לכל המצלמות בקול סדוק ושברירי ש"לא הצלחתי להרדם כל הלילה מהמחשבה שאולי דברתי לשון הרע או מכך שמישהו חלילה נפגע..."טליה אמרה שנתנאל מזכיר לה את אבא שלה
שהיא זוכרת שהיא היתה קטנה ומישהו היה מעצבן אותו בכביש הוא היה יורד ומפוצץ אותו מכות.
ושזה עבר לו עם הגיל.
ההתנהגות של אבא שלה זו אשמתה?סוף סוף זורקת מילה ממחסן הסודות שלה. אבל בבוקר היא תספר לכל המצלמות בקול סדוק ושברירי ש"לא הצלחתי להרדם כל הלילה מהמחשבה שאולי דברתי לשון הרע או מכך שמישהו חלילה נפגע..."
כל היום מצנזרים ואת זה לאההתנהגות של אבא שלה זו אשמתה?
והוסיפה, ״זה עובר עם השנים והדת מאוד ממתנת את זה״. ברור, לכן כל העבריינים הכבדים כל כך אוהבים כיפות לבנות.טליה אמרה שנתנאל מזכיר לה את אבא שלה
ושזה עבר לו עם הגיל.
אני אתעלם מהעבריינים הכבדיםוהוסיפה, ״זה עובר עם השנים והדת מאוד ממתנת את זה״. ברור, לכן כל העבריינים הכבדים כל כך אוהבים כיפות לבנות.
אני מתנצלת מרי. היא חוזרת להגעיל אותי והשיח הקבוצתי שם עוד יותר.אני אתעלם מהעבריינים הכבדים
אבל יש כאלו שהדת באמת ממתנת להם את זה
אני דוגמה חיה לזה.
אני יכולה להיות הכי עצבנית בעולם
להגיד "שמע ישראל"
ואני נרגעת
זה משהו רוחני...זה קשר עם ה' שאי אפשר להסביר (ובטח לא למי שלא מאמין)
אני לא מדברת כמובן על כל הוואנבי
כי יש מלא כאלה
שידקרו מישהו ובכיפור יצומו ויחשבו שזהו...כיפרו על הכל
מה יש לך להתנצל?! חח פאפוש זכותך המלאה לא לסבול אותה או את מי שאת רוצה...אני מתנצלת מרי. היא חוזרת להגעיל אותי והשיח הקבוצתי שם עוד יותר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.