TheObserver5
Well-known member
אין לי שום בעיה עם טליהאני מעדיפה לראות את טליה
זה נתנאל ודניאל שגמרו אותי הערב
אין לי שום בעיה עם טליהאני מעדיפה לראות את טליה
הם זה באופן קבועאין לי שום בעיה עם טליה
זה נתנאל ודניאל שגמרו אותי הערב
קראתי מה שכתבת לגבי הריכוליםהם זה באופן קבוע
אני לא מקשיבה להם בכלל
מתעבת את שניהם.
ברורקראתי מה שכתבת לגבי הריכולים
זה החלק שאני פחות אוהבת באח כשזה בקבוצות.. אחד על אחד עוד סובלת את זה
אז מלינה על זה קצת.
כמו שאחרים מלינים על אנשים שנכנסים הרבה לחדר האח או וואטאבר.
כל אחד ומה שמפריע לו, לא?
מסכימה איתך.ברור
רק לא כשזה מגיע עם מוסר כפול.
ההדאבל סטנדרט חוגג
כמו שכתבתי...ה"קבינט" ריכל על כלל הדיירים בבית
ולא,לא בחינניות
הם ממש ירדו לפסים אישיים
אבל מחאו להם כפיים וחכיו כל ערב שהם יתכנסו לשיחת ריכולים.
כשזה מגיע אחרים זה - אוי אוי אוי
את זה אני לא אוהבת.
הוא פשוט טיפש...נתנאל כל משפט שני שלו סותר את הקודם
הערצה? המונח שמור לפולחן של אלוהים לבדו .
לא מבינה את ההערצה הזו לטליה,
נכון יש בה חלקים מאוד יפים אבל באופן כללי היא
כלואה בכלוב של עצמה, מאז היום הראשון שלה בבית לא זזה מילימטר בתהליך אישי פנימי.וחבלהכי עצוב זה שאין שם אחד שאמיץ מספיק בשביל לשקף לה את הדמות שלה, שעטופה בהמון מגננות ומניפולציות,שימוש רב בסיסמאות "רוחניות ונעלות" , דפוסים של פלרטטנות על מנת לחוש שווה ונחשקת, חוסר יכולת לקבל ביקורת, קושי לייצר ולהחזיק קשרים בינאישיים תוך שימוש במניפולציות וסחיטה רגשית, דימוי עצמי ירוד ועוד
על מנת לעשות פסיעה קדימה בתהליך פנימי עם עצמה, יש לסייע לה לקלף שכבות עמוקות של מנגנוני הגנה ואיפור!!
מתפלאת איך עוז לא נתן לה משימה של
שבוע ללא איפור! זה יטריף אותה אבל אחרי הקריז וההלם היא תתחיל אולי לחיות את החיים
קורליהערצה? המונח שמור לפולחן של אלוהים לבדו .
פולחן אישיות שמורה לכליל השלמות, לא לבני האדם. כל אדם שחקן במחזה חייו ובריקוד האינסופי מול המראה שבה הוא נשקף אל זכרונותיו.
כן, ישנם המזדהים עם טליה, עם התמודדותה ודרכה היחודית במשחק חסר רחמים. טליה מתמודדת עם 'הצבת מראות' על בסיס קרוב ליומיומי, שחף ולירן לא חסכו ממנה אמירות קשות בנושא 'הפתיינות', עשו זאת בדרך 'מהודרת' אך ללא הנחות. אחרים בוטים תקפו וכופפו את רוחה לתהום.
האישה לא נשברה, הזדקפה והשיבה אש - הרימה את מילותיה לא את קול הצרחה, זה הגשם שמצמיח את הפרחים לא הרעם . טליה הפאם פאטם, המפלצת או האישה המשוחררת היוצאת במחול חייה.
עושה חשבון נפש ומודעת לשדים שבה, סלחנית ולא שוקעת ובד בבד בעת שבאו מים עד נפש תעמוד מול הסערה ותנקוט בצעדים קשים. מי רואה נכון את דמותה המשתקפת של טליה? הראי ,הצלם ,ציור הפיקסלים שעל הקיר, חבר רעיה עם כתר הנרקיס ה או עין הצופה הבוחרת לפוגג את מופע הסרק להבדיל בין צבעי המלחמה הזניחים המעטרים את פניה לאדם שהיא ברגעי השפל והגאות. ברגעים אלו נבחן את החומר האנושי ממנו עשויים חלומותיה המציתים את להבת ההבנה לרגשותיה והשקפותיה. פיית פלגים של מזלגי זרמים עם נזר גומא, מבט תמים היוצאת משבילי אדווה, חיה רק באגדות. ובמחזות.
עלית על נקודה יפה לרגע אחטא ואשווה את טליה לשניה גולדשטייןהערצה? המונח שמור לפולחן של אלוהים לבדו .
...
משבילי אדווה, חיה רק באגדות ובמחזות.
היא לא צופה בפריים אחד.מה שהכי משמח אותי
זה שלדיאן יש הרבה זמן פנוי לשבת מול הלייב
ולצפות במשמר הסיוטי לילה הזה כל ערב
אבל כלל ערב
רואה בלופ את לירן באקווריום כמו גדולההיא לא צופה בפריים אחד.
היא מתכחשת לאח הגדול, לנווה אילן, לירושלים, לנתנאל.
היא בטוח יושבת ומתעצבנת מאשימה אותו בהדחה שלהמה שהכי משמח אותי
זה שלדיאן יש הרבה זמן פנוי לשבת מול הלייב
ולצפות במשמר הסיוטי לילה הזה כל ערב
אבל כלל ערב
היא בטח מצביעה לקאזםהיא בטוח יושבת ומתעצבנת מאשימה אותו בהדחה שלה
מתעצבנת שבגלל שהוא אלים היא הודחה ובכלל רותחת מכמה שהפופולריות של נתנאל עלתה
אצל ילדות הטיקטוק שמרחמות עליו כי הוא חתיך ומסכן, כן.אוי זה כל כך הולך להרים לאופק.
כל היום אופק בפה של טליה, לא יאמן.
כל נושא האכילה אצלה לא תקין. לא רק הקטע של העמידה.
לא בטוח שירים לו, אם לא בוחרים להציג שנטפלת. לא מראים את העקביות ברצף הערות שלה והמעקב אחריו כשמגיע ארוע בנפרד כמו שהוא מתבקש לאסוף את הפיצות ולהכניס פנימה והוא אומר שהוא רעב ולא איכפת לו מאחרים ולטליה זאת שעת כושר לחזור על המשפט ולהגיד שזאת נקודת אל חזור והוא חושב רק על עצמו זה נתפס שונה אצל הצופה.אוי זה כל כך הולך להרים לאופק.
כל היום אופק בפה של טליה, לא יאמן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.