TalBrit
Well-known member
אז אני לא מאמינה בכישופים. אני מאמינה שלכל אדם יש בחירה חופשית ואחריות מלאה על מעשיו.הגאונה יודעת להניע אותם ולגרום להם לפעול לפי ההנדסה שלה. מדיי וואן.
אז אני לא מאמינה בכישופים. אני מאמינה שלכל אדם יש בחירה חופשית ואחריות מלאה על מעשיו.הגאונה יודעת להניע אותם ולגרום להם לפעול לפי ההנדסה שלה. מדיי וואן.
מבינהאז אני לא מאמינה בכישופים. אני מאמינה שלכל אדם יש בחירה חופשית ואחריות מלאה על מעשיו.
מצאה....(ספיר)..גבר לחיים...לדעתי זאת הדרך של אברהם לחזר אחרי ספיר מהבית... להכנס בסתיו כמה שיותר, שספיר תראה ותהנה![]()
אז אברהם מהנדס תודעות? משקר וטוען שסתיו ליגלגההכל התחיל ב20:23
20:27
סתיו דווקא מפרגנת
סתיו שואלת מה צעקו
עדן אמרה ספיר באה
סתיו אומרת יפה שהיא באה
רק היום דיברו על זה שאף אחד לא בא
ואז אמרה תחשבי משבת עד היום זה כמה ימים שבן אדם צריך להתאושש רגע
אחרי זה היה צנזור חזרו מהצנזור סתיו אמרהאז אברהם מהנדס תודעות? משקר וטוען שסתיו ליגלגה
כן, היא השק חבטות החדש שלו אחרי שספיר יצאה.אז אברהם מהנדס תודעות? משקר וטוען שסתיו ליגלגה
נכון, היא החמיאה לספיר שבאה. הוסיפה שהם דיברו על זה היום שהיא לא באה, והסבירה שבטח לקח זמן להתאושש ובטח הייתה בצילומים וראיונות.הכל התחיל ב20:23
20:27
סתיו דווקא מפרגנת
סתיו שואלת מה צעקו
עדן אמרה ספיר באה
סתיו אומרת יפה שהיא באה
רק היום דיברו על זה שאף אחד לא בא
ואז אמרה תחשבי משבת עד היום זה כמה ימים שבן אדם צריך להתאושש רגע
כלום חלק גם צחקונכון, היא החמיאה לספיר שבאה. הוסיפה שהם דיברו על זה היום שהיא לא באה, והסבירה שבטח לקח זמן להתאושש ובטח הייתה בצילומים וראיונות.
עדן ויובל יודעות מה היא אמרה כי הן היו צמודות אליה במטבח.
ראית אם הן אמרו משהו בזמן שאברהם השתלח?
לדעתי אם היא הייתה אומרת משהו רע, יובל מעתוק הייתה מוכיחה אותה שהיא לא בסדר, כמו שהיא תמיד עושה.כלום חלק גם צחקו
עדן צחקה איתו בזמן הזה
והשאר הסתובבו כאילו כלום לא קורה
אין בו את זהיציאה של אברהם מהדלת האחורית יהיה תענוג
יש מצב שאברהם רוצה שהאח יעיף אותו? קשה לו שספיר בחוץ וגם אורי..יציאה של אברהם מהדלת האחורית יהיה תענוג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.