ככה גם אני הבנתי, אז למה הם חושבים שזה בשבת הבאה , יום לפני הגמר?רביעי, אמרו
ככה גם אני הבנתי, אז למה הם חושבים שזה בשבת הבאה , יום לפני הגמר?רביעי, אמרו
הם לא מחוייבים לזה. יענקי ידע לאן הוא נכנס ואיך מתבצעות ההצבעות. נראה לי שהיום ירד ליענקי האסימון מי הזוכה כברלא מאוחר לחזור בתשובה ולעתור לבג"ץ בדרישה למתן סעד דחוף והוצאת צו שמחייב את רשת 13 לפתוח הצבעות לטלפונים כשרים
היא שמחה בשקטספיר לא העלתה כלום באינסטגרם, מוזר. שום שמחה שגם אברהם וגם שניר נשארו.
אהבתי את המשימה האחרונה בעונה 6, כשהם היו שבעה וכל אחד קיבל תפקיד:אנחנו מחכים למשימה מחר.. בסוף עוז הכושל יכניס להם פאזל.. תעבירו את הזמן עד יום שלישי..
תיקון אחד - סתיו, נחש. הפרק היום הוכיח זאת סופית. סכסכה כהוגן בין ליאל למעתוק. עברה מאחד לשנייה ואמרה לכל אד מה שרצה לשמוע. ליבתה את ליאל נגד מעתוק והכניסה למעתוקה עוד רגשי אשמה שהיא לא נתנה לה ניקוד. איכס...לא מבינה איך אפשר לחוש חמלה ליצור הזה.אהבתי את המשימה האחרונה בעונה 6, כשהם היו שבעה וכל אחד קיבל תפקיד:
טל היתה צריכה להתאים חיה לכל דייר, אלדד היה צריך לראיין את הדיירים, מרטין המלכה כתבה סיפור שמבוסס על הדיירים...
איזו חיה הייתם מתאימים לכל דייר?
סתיו - חתולה
אברהם - מדוזה
ליאל - צבוע
שניר - לטאה
יובל - קנגורו
יענקי - דג
כן, סתיו חתולית,אהבתי את המשימה האחרונה בעונה 6, כשהם היו שבעה וכל אחד קיבל תפקיד:
טל היתה צריכה להתאים חיה לכל דייר, אלדד היה צריך לראיין את הדיירים, מרטין המלכה כתבה סיפור שמבוסס על הדיירים...
איזו חיה הייתם מתאימים לכל דייר?
סתיו - חתולה
אברהם - מדוזה
ליאל - צבוע
שניר - לטאה
יובל - קנגורו
יענקי - דג
נוראית או לא היא דמות טלווזיונית מעולה. וזה מה שההפקה רצתה.זה לא שהדיירים העונה היו גרועים
זו ההפקה שקידמה דיירת אחת בצורה לא פרופורציונלי.
עמודי הרכילות שתמכו והיללו אותה ומצד שני המשיכו להוריד דיירים אחרים.
תעמולה שלא מביישת משטרים אפלים...
העונה הייתה מתפתחת אחרת כי דווקא היו דיירים עם פוטנציאל אדיר לעשות עונה טובה.
בחסות ההפקה, ישראל בידור,ערן סויסה,בטטה כורסה,כל מיני מפורסמים למיניהם שהתחילו לפחד על התחת שלהם באמצע העונה כי ה-כת של סתיו התחילו להציק ולהפחיד בהודעות פרטיות.
גם הדוח היומי בצורה מגמתית הלך עם המרשעת....
סתיו הרסה את העונה כי ההפקה לא ידעה לאזן ...
האישה הכי נוראית שנראתה בטלוויזיה![]()
מי?העונה הייתה מתפתחת אחרת כי דווקא היו דיירים עם פוטנציאל אדיר לעשות עונה טובה.
אני מתלבט בין בן לאלון.
רוי .אין על זה עורריןאני מתלבט בין בן לאלון.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.