נראה שמחבב את סתיו"אם תהיה עצוב.... אני אקרא לסתיו"....
מה הפשר?...
ראה אותה בבגד הים.....נראה שמחבב את סתיו
תמיד צוחק ממנה
גם לא העמיד אותה ונתן לה נקודות
התנהג אליה מוזר בימים האחרונים
אולי מת שיכבו את המצלמות שיוכל לראות אותה בבגד ים בבריכה
בבגד ים? בשרוך בתחת!נראה שמחבב את סתיו
תמיד צוחק ממנה
גם לא העמיד אותה ונתן לה נקודות
התנהג אליה מוזר בימים האחרונים
אולי מת שיכבו את המצלמות שיוכל לראות אותה בבגד ים בבריכה
מגע לרגע אני כמעט משוכנעת שהוא לא בשלישיית הגמר. עוז מעלים אותו בשידור ויענקי מעלים את עצמו בלייב. חוץ ממעתוק הוא כמעט לא קשור שם לכלוםיענקי פשוט חושש שליאל יעפיל לגמר על חשבונו.
הוא יכול להיות רגוע, מקומו בשלישייה האחרונה מובטח, אם לא בשניים האחרונים.
"מאוד מסוכן.........מאוד מסוכן...."...יענקי פשוט חושש שליאל יעפיל לגמר על חשבונו.
הוא יכול להיות רגוע, מקומו בשלישייה האחרונה מובטח, אם לא בשניים האחרונים.
כן. נראה שלקחה הפסקה ב3 ימים האחרונים.. העלתה היום סטורי לתמיכה באברהם ושניר ומחקה אותו..היא שמחה בשקט
קצת נחה
עשתה שטות באח לילהכן. נראה שלקחה הפסקה ב3 ימים האחרונים.. העלתה היום סטורי לתמיכה באברהם ושניר ומחקה אותו..
זה טוב שתהיה במנוחה, היו ימים סוערים בשבוע האחרון.
בכלל, הייתי מעדיפה שתתרכז בעשייה עכשיו ופחות שיראיינו אותה עם בלבולי שכל וסנגורים על אברהם ושניר
שתוריד פרופיל עד הגמר.. זה שומר על מתח גבוה
מסכיםהיא תלמד ועוד תעשה טעויות. מקווה שיכוונו אותה נכון כי יש לה פוטנציאל מטורף.
מה שכן, וזה נוגע בכל המודחים, הרשתות החברתיות ממש ממש פוגעניות.. אנשים מגזימים עם התגובות.. בסוף זה חודר וזה משפיע...
מקווה שהסוכנות שהיא חתמה בה, תדע לשמור עליה.
לשפוך מים על מישהוהיא תלמד ועוד תעשה טעויות. מקווה שיכוונו אותה נכון כי יש לה פוטנציאל מטורף.
מה שכן, וזה נוגע בכל המודחים, הרשתות החברתיות ממש ממש פוגעניות.. אנשים מגזימים עם התגובות.. בסוף זה חודר וזה משפיע...
מקווה שהסוכנות שהיא חתמה בה, תדע לשמור עליה.
זו אכן לא הדרך גם לדעתי, אך יש לה עוד דרך לעבור, היא תשתפשף, מאמינה שאולי גם תתנצל על התקרית הזאת אחרי שיעבור קצת זמן. כרגע יש הרבה עניין סביבה והיא יורה לכל הכיוונים.. זה יירגע והיא תירגע.לשפוך מים על מישהו
זו לא הדרך חח
אני לא ממעריציה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.