נטה אונה
Well-known member
גז'גז'ה של חיימי למנה ראשונהה' ישמור דמיינתי אותו מביא אותה הביתה וקבלת הפנים היא יריקה.
אממ
מצד שני היא קצבית.
אני אשתוק עכשיו
שיפודי פונפון מנה עיקרית
גז'גז'ה של חיימי למנה ראשונהה' ישמור דמיינתי אותו מביא אותה הביתה וקבלת הפנים היא יריקה.
אממ
מצד שני היא קצבית.
אני אשתוק עכשיו
מה דוקו, ישר לנפליקס.יהודה מתחקר את אלמוג אם היא ראתה את הדוקו עליו
שיהיה להם סבבהלא נראה לי שתום ישאל את גל בת ה-19 מה תכניותיה בגידול הילדים
תום וגל היו בפרופורציות ודיברו שיראו מה יהיה בחוץ
יהודה ואלמוג מתנהגים כאילו בשבת הוא הולך להכיר לה את ההורים
הגזמת...יכול להיות שאם תום היה שואל את גל את השאלה הזו, זה היה נראה יותר חינני ומתוק.....
כשגבר מגיע למצב של לדבר עם מישהי שהוא מפלרטט איתה על השואה...בוא הא...הגזמת...
תום וגל היו עסוקים רק בלהתמזמז וכשהחליטו להפסיק עם הקיטש ולדבר, נושא השיחה המשותף היה יהודה.
לא נרשמה קפיצה בסולם ריכטר1.07 ,נראה שקארין אלמוג מדברות בקודים על משו שנראה לי קשור לפרישה של דרור
פרס לפותר
חיכה שהירח יתרוקן וגם שק הדמעות של זהבהל'המענין שאלמוג אמרה שלקח לדרור חצי שעה לצאת...
לגמרי צודק. ואני ראיתי את כל העונות.זאת העונה הכי גרועה...בפער ,אפילו גרועה יותר מאלו שלא ראיתי.
היא לא נמשכת אליו אבל אני לא חושב שהיא סובלת. אתן פשוט נגעלות ממנו, אז קל לכן לחשוב כך.הסבל... על הפנים של אלמוג... כל פעם שיהודה נוגע בה...
אתה מפספס את מבע פניה. יסוריםהיא לא נמשכת אליו אבל אני לא חושב שהיא סובלת. אתן פשוט נגעלות ממנו, אז קל לכן לחשוב כך.
גם אני לא חושב שהיא נגעלת מהחיבוקים ונהנת, היא נגעלת כשהוא מנסה משהו אחר מעבר לחיבוקהיא לא נמשכת אליו אבל אני לא חושב שהיא סובלת. אתן פשוט נגעלות ממנו, אז קל לכן לחשוב כך.
אני אכן נגעלת ממנו, אבל אני גם מזהה סבל כשאני רואה אותו. הוא ממש דוחה אותה, היא זורמת עם זה רק כדי להיות רלוונטית.היא לא נמשכת אליו אבל אני לא חושב שהיא סובלת. אתן פשוט נגעלות ממנו, אז קל לכן לחשוב כך.
אני דווקא נגעלת גם ממנה.היא לא נמשכת אליו אבל אני לא חושב שהיא סובלת. אתן פשוט נגעלות ממנו, אז קל לכן לחשוב כך.
רק שלא יתחיל שוב במסע הסברה על השואה ואנחנו במצב יחסית טובהסבל... על הפנים של אלמוג... כל פעם שיהודה נוגע בה...
חחחחחחחחרק שלא יתחיל שוב במסע הסברה על השואה ואנחנו במצב יחסית טוב
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.