נטה אונה
Well-known member
אני מבינה שפספסתי את זהרק שלא יתחיל שוב במסע הסברה על השואה ואנחנו במצב יחסית טוב
אפשר שעה שאני אריץ אחורה ואדליק נרות ריחניים לאווירה?
אני מבינה שפספסתי את זהרק שלא יתחיל שוב במסע הסברה על השואה ואנחנו במצב יחסית טוב
אתמול כפרה אתמולאני מבינה שפספסתי את זה
אפשר שעה שאני אריץ אחורה ואדליק נרות ריחניים לאווירה?
חחחחחאתמול כפרה אתמול
אני ממליצה על סבונים
(הומור שחור וזה...)
להתנשק, לא יקרהזהבה התעוררה בול..בזמן...
ש...אולי היה מצב להתנשק..
'קמה לחיים..
אם אני זוכר נכון, הדיירים היו בתוך הבית וראו אותם מהחלונות. המודחים התערבבו עם הדיירים החדשים המיועדים להיכנס (נופר מור בין היתר, שאורטל בן דיין ביקשה ממנה שתצא נגד אלדד) ועם עוד אנשים אנונימיים ולא קשורים באמצע הדרך.לפני שנים בעונה של טל הטבעונית היתה מסיבת פורים גדולה בחצר בנוסח נשף מסיכות. ההפקה הביאה את כל המודחים שהיו כמובן מחופשים והתערבבו בינות לדיירים. יש מצב שיעשו זאת שוב?
בדיוק ככה!!!אם אני זוכר נכון, הדיירים היו בתוך הבית וראו אותם מהחלונות. המודחים התערבבו עם הדיירים החדשים המיועדים להיכנס (נופר מור בין היתר, שאורטל בן דיין ביקשה ממנה שתצא נגד אלדד) ועם עוד אנשים אנונימיים ולא קשורים באמצע הדרך.
מאיפה לכם זוכרים ככה הכל .. מדהיםאם אני זוכר נכון, הדיירים היו בתוך הבית וראו אותם מהחלונות. המודחים התערבבו עם הדיירים החדשים המיועדים להיכנס (נופר מור בין היתר, שאורטל בן דיין ביקשה ממנה שתצא נגד אלדד) ועם עוד אנשים אנונימיים ולא קשורים באמצע הדרך.
אז היתה עונה כזו , ועונה אחרת כפי שתיארתי. אני זוכרת בבירור היתה מסיבת מסיכות בפורים והזמינו את כל המודחים שהיו מכוסים על פניהם המסכות כדי שהדיירים לא יזהו אתם.אם אני זוכר נכון, הדיירים היו בתוך הבית וראו אותם מהחלונות. המודחים התערבבו עם הדיירים החדשים המיועדים להיכנס (נופר מור בין היתר, שאורטל בן דיין ביקשה ממנה שתצא נגד אלדד) ועם עוד אנשים אנונימיים ולא קשורים באמצע הדרך.
נראה לי שאת מדברת על העונה של אביחי.אז היתה עונה כזו , ועונה אחרת כפי שתיארתי. אני זוכרת בבירור היתה מסיבת מסיכות בפורים והזמינו את כל המודחים שהיו מכוסים על פניהם המסכות כדי שהדיירים לא יזהו אתם.
נשף מסיכות בנוסח לואי ה14 .
לא לאנראה לי שאת מדברת על העונה של אביחי.
זוכרת תחפושות בסגנון, פחות זוכרת את עניין המודחים.
גל - אלייך
זה לא היה חתונה או משהו כזה ?לפני שנים בעונה של טל הטבעונית היתה מסיבת פורים גדולה בחצר בנוסח נשף מסיכות. ההפקה הביאה את כל המודחים שהיו כמובן מחופשים והתערבבו בינות לדיירים. יש מצב שיעשו זאת שוב?
באותה עונה היתה גם חתונה של זוג מהדרום, הבנתי שאותו חתן התאבד...זה לא היה חתונה או משהו כזה ?
למה אני זוכרת חתונה ?
כן כי זה היה במלחמת צוק איתןבאותה עונה היתה גם חתונה של זוג מהדרום, הבנתי שאותו חתן התאבד...
כן כי זה היה במלחמת צוק איתן
אוי
לא ידעתי שהתאבד
עצוב.
אוי גאד
חצי שנה אחרי, נהרג אחיו (מימין) בתאונת דרכים
טרגדיה ענקית למשפחה.
לא זה היה אחרי המשימה של הדמוקרטיה שהדיירים בחרו קרנבל ברזילי ולא מסיבה רגילהזה לא היה חתונה או משהו כזה ?
למה אני זוכרת חתונה ?
חחחחחח ככה זה מנהלת עייפה כשדייר אחד מדבר על שואה ואז על הנקה.זה לא היה חתונה או משהו כזה ?
למה אני זוכרת חתונה ?
המנהלת אמנם מאוד מאוד מאוד מאוד עייפה (כל מי שאומר לעצמו עכשיו "יאללה שתלך לישון" ...בדיוק הדלקתי סיגריה!)חחחחחח ככה זה מנהלת עייפה כשדייר אחד מדבר על שואה ואז על הנקה.
החתונה היתה משימה בעונה של אלירז
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.