מפיתום מתים?!?!?
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #21 וד"א, הדר.../images/Emo19.gif אם הבן שלי היה מעיר אותי ב3 בבוקר עם הודעה, הייתי מכה אותו!
L L L B New member 4/8/06 #88 ההההההההההדדדדדדדדדדרררררררררר../images/Emo70.gif!! לא משעמם לך באולפן כנסי קצת... מ'כפת לך. רדי אל העם... בבקשה? |אייקון מתחנן|
ההההההההההדדדדדדדדדדרררררררררר../images/Emo70.gif!! לא משעמם לך באולפן כנסי קצת... מ'כפת לך. רדי אל העם... בבקשה? |אייקון מתחנן|
L L L B New member 4/8/06 #89 |L.L.B במסע שיכנועים| גמני רוצה שג'קו יעלה לגמר (אבל שזהבית תיקח בסופו של דבר ). נו? השתכנעת???
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #8 47 שניות לשידור?../images/Emo19.gif כל הכבוד ליאורה!! וגם לך, הדר! והו.. שיר ההקאה של נינט!
L L L B New member 4/8/06 #12 שיר ההקאה../images/Emo70.gif אדיררר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif או שיר הבולימיות "תגידו לי מה קורה לה..."
שיר ההקאה../images/Emo70.gif אדיררר../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif או שיר הבולימיות "תגידו לי מה קורה לה..."
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #15 בלימיות זה כשאוכלים ומקיאים?../images/Emo19.gif פוי. ומאיפה הציטוט בסוף החתימה שלך? אנ לא זוכר מאיזה שיר זה..
בלימיות זה כשאוכלים ומקיאים?../images/Emo19.gif פוי. ומאיפה הציטוט בסוף החתימה שלך? אנ לא זוכר מאיזה שיר זה..
L L L B New member 4/8/06 #20 כן. בולמיה זה כשאוכלים ומקיאים. "התקפי זלילה" (בולמוסים). הציטוטים? אביב גפן
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #23 או, אז ממש אוהבת אותו?../images/Emo19.gif עוד סיבה לחשוב שאת דיכאונית! ואיך קוראים לך? הקיץ האחרון זה אחלה שיר!!
או, אז ממש אוהבת אותו?../images/Emo19.gif עוד סיבה לחשוב שאת דיכאונית! ואיך קוראים לך? הקיץ האחרון זה אחלה שיר!!
L L L B New member 4/8/06 #30 אני לא "ממש" אוהבת אותו. אני לא הכי מתה על האישיות שלו (ויסלחו לי המעריצים), אבל אני חושבת שהוא סוג של גאון. השירים שלו פשוט מאוד יפים בעיני. לא ככה
אני לא "ממש" אוהבת אותו. אני לא הכי מתה על האישיות שלו (ויסלחו לי המעריצים), אבל אני חושבת שהוא סוג של גאון. השירים שלו פשוט מאוד יפים בעיני. לא ככה
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #32 בדיוק כמוני!../images/Emo19.gif אני חושב שהו אבנאדם יצור, ומטומטם. אבל הוא יוצר מוזיקלי גאון. זה כן.
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #36 זהה ביצוע כ"כ הרבה יותר יפה!../images/Emo19.gif מזה של קורין אלאל.