או.. מהזה התווים האלה? יש אותם פה?
L L L B New member 4/8/06 #61 לא. אין. ../images/Emo9.gif |סודי ביותר| זה נמצא במקלדת של כולם. תלחץ על Alt ועל אחד המספרים שבצד המקלדת ותראה מה יצא. אם ננית תלחץ על Alt ועל המספר 1, יצא לך האייקון הבא - ☺. תנסה...
לא. אין. ../images/Emo9.gif |סודי ביותר| זה נמצא במקלדת של כולם. תלחץ על Alt ועל אחד המספרים שבצד המקלדת ותראה מה יצא. אם ננית תלחץ על Alt ועל המספר 1, יצא לך האייקון הבא - ☺. תנסה...
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #77 על עידן יניב! והשני!../images/Emo19.gif ואני מתחיל להיות עייף...
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #25 בדיחה בשעה כזאת, יפה!../images/Emo19.gif אם הייתי צריך לשדר עכשיו...
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #29 מה מצחיק בנחירות?../images/Emo11.gif../images/Emo19.gif חוץ מחבר אחד שלי שמדבר מתוך שינה. המון!
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #35 ראיתי עכשיו חדשות בוואלה../images/Emo19.gif ושמישהו יסביר לנסראללה שתל אביב זו לא עיר הבירה שלנו!
L L L B New member 4/8/06 #44 חולה נפששש../images/Emo70.gif ראית שהוא קרא לאולמרט טיפש, מפגר וראש הממשלה הכי נורא שהיה למדינת ישראל? נירה לי שהוא (וגם אנחנו ) מתגעגע לשרון...
חולה נפששש../images/Emo70.gif ראית שהוא קרא לאולמרט טיפש, מפגר וראש הממשלה הכי נורא שהיה למדינת ישראל? נירה לי שהוא (וגם אנחנו ) מתגעגע לשרון...
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #48 אני ממש לא מתגעגע לשרון!../images/Emo19.gif אבל הוא בטוח יותר טוב מאולמרט.. למה אין ראשי ממשלה טובים?
אני ממש לא מתגעגע לשרון!../images/Emo19.gif אבל הוא בטוח יותר טוב מאולמרט.. למה אין ראשי ממשלה טובים?
א אות ומספר חוזר New member 4/8/06 #65 שלום! מי את?../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ואפשר ברמת ללכת לצ'אט. פשוט ששם הדר לא יכולה להיות! למרות שהיא לא ממש פה גם ככה..
שלום! מי את?../images/Emo13.gif../images/Emo19.gif ואפשר ברמת ללכת לצ'אט. פשוט ששם הדר לא יכולה להיות! למרות שהיא לא ממש פה גם ככה..
L L L B New member 4/8/06 #87 מה שאנחנו מנסים לעשות כל לילה פינקי, לכבוש את העולם (אולי ננסה לשדל את הדר להיכנס לפה שוב? מה דעתך? )
מה שאנחנו מנסים לעשות כל לילה פינקי, לכבוש את העולם (אולי ננסה לשדל את הדר להיכנס לפה שוב? מה דעתך? )