שרשור לילי!

keep smiling

New member
מה אני עשיתי? >: ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

דיברנו מתישהו עלייך, ואז הוא אמר משהו על זה שהוא לא רוצה לשמוע שחיבקתי את הבן שלו, ואז התחלתי לצחקק בטמטום ולספר שחיבקתי אותך ושתקעתי בך אצבע. XD אמא מילי, אתה יודע שהתחת של נדב היה תקוע לי ברגל? XDD [Arcnester אומר/ת: אין לי מושג ממה אני מודאגת, אני מסוממת, חם לי, וכל היד שלי מלאה בחותמות של "קרן הפצצה המהממת" ואם הם לא יחזרו בקרוב אני אצא לרקוד בגשם. 闇の力を持って者, 妖怪たちの場所 - PANDEMONIUM אומר/ת: את מסוממת?! Arcnester אומר/ת: מאוד. אני חושבת שאני לא חושבת יותר.]

עוד הודעה כזאת, והיא תימחק.

ואני יכול לעשות את זה

keep smiling

New member
אבל זה באמת קרה!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

כשלי ניגנה בתופים, הוא נשען עליי, ואז אמרתי לו שהתחת שלו תקוע לי ברגל. ואז אחרי ההופעה ההורים של אחד מאלה שהופיעו שגרים אצלנו בשכונה ומתפללים בביתכנסת שלנו אמרו לאבא שלי שנער צעיר ולא מוכר דיבר איתי. XD

Oukami Kun

New member
התחת שלי לא היה על הרגל שלך ><

לא כולו >< וחוצמזה, היה שם ג'ינג'י שהחליט שהוא שונא אותי!

keep smiling

New member
אתה זכרת את המקצבים!XD../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אני זוכרת שנכנסתי לאולם והדבר הראשון שחשבתי עליו הי "פאק, הוא ג'ינג'י." XD גרמן משהו, לא?

keep smiling

New member
אבל היה לו שם משפחה..../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

משהו עם ו' ו-ז'.! אני בטוחה!! [תגיד, הציור המהמם שצירנו לפולי עדיין קיים? תדרוש ממנה לסרוק אותו!!]

Oukami Kun

New member
איזה ציור? ../images/Emo12.gif

יש לי זיכון של אוגר מת. ופולי לא יודעת מה השם משפחה שלו ._.

keep smiling

New member
אבוי. י-י; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

נו, שליטל התחילה לצייר אותך ואז זה לא יצא ממש אתה וכל הזמן הוספנו דברים ובסוף כתבתי לה הקדשה מכולנו, נו.

keep smiling

New member
היא טועה. ם.ם; ../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אמרנו שבסוף הוא יהיה אצלה. נוו. >: [אני צריכה לתכנן עליה פשיטה. הכרונו שלי אצלה, הדיסק של מופעהארנבותשלד"רקספר והציור.
]

keep smiling

New member
שקר וכזב!!1111../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

השעה הייתה 23:04:06. מה אתה משקררר?!?!!@?&^#$%^

למעלה