בפלאפון כתוב הכל...
O Oukami Kun New member 17/2/06 #106 אני שייך לחצי השני. ../images/Emo11.gif וחוצמזה\ זה סדה של בנות לא?
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #107 אה, אתה מהחצי *ההוא* >.> אני מנדה אותך מהפורום. וזו מאהו שוג'ו, שזה ז'אנר שאני מאוד אוהב, thank you very much
אה, אתה מהחצי *ההוא* >.> אני מנדה אותך מהפורום. וזו מאהו שוג'ו, שזה ז'אנר שאני מאוד אוהב, thank you very much
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #109 דווקא את השוג'ו אתה אוהב? שוג'ו הוא לרוב משעמם, אלא אם יש בו קצת מאהו (קסם), כמו בפרוטס באסקט (אלה שיש בהן הרבה קסם הן מאהו שוג'ו). ומי זה יורי? החבר החדש שלך? אז זה מה שאתה עושה כשאתה נעול שם בחדר, הא, הא?
דווקא את השוג'ו אתה אוהב? שוג'ו הוא לרוב משעמם, אלא אם יש בו קצת מאהו (קסם), כמו בפרוטס באסקט (אלה שיש בהן הרבה קסם הן מאהו שוג'ו). ומי זה יורי? החבר החדש שלך? אז זה מה שאתה עושה כשאתה נעול שם בחדר, הא, הא?
O Oukami Kun New member 17/2/06 #110 הי, את שלחת אותי לריתוק. לא אשמתי שהמחשב נמצא בחדר שלי. יורי זה הגרסא הנשית של יאוי, מילי, ואני לא מאמין שבאמת לא ידעת את זה
הי, את שלחת אותי לריתוק. לא אשמתי שהמחשב נמצא בחדר שלי. יורי זה הגרסא הנשית של יאוי, מילי, ואני לא מאמין שבאמת לא ידעת את זה
S star_female New member 17/2/06 #111 יש שם שוג'ו-איי ../images/Emo3.gif חד כיווני אמנם, אבל רשמי. ונו, ממתי שוג'ו זה רק לבנות, לבנים לא מגיע להנות מדברים טובים? >.>;
יש שם שוג'ו-איי ../images/Emo3.gif חד כיווני אמנם, אבל רשמי. ונו, ממתי שוג'ו זה רק לבנות, לבנים לא מגיע להנות מדברים טובים? >.>;
S star_female New member 17/2/06 #115 לא ראית אותי פה :X (... לא בפורום, בשרשור ) באמת, אני הולכת לישון ^^;
ר רייסטלין מאגר New member 17/2/06 #119 אהבתי! יפה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
אהבתי! יפה! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif