יצאו להפגין מול שגרירות צרפת.צבא האריות באקסטזה
צפה בקובץ המצורף 16570
נשבעת שחשבתי על זהצבא האריות באקסטזה
צפה בקובץ המצורף 16570
אולי אני תמימה אבל אני מקווה שיהודה יחשוב שונה מהםצבא האריות באקסטזה
צפה בקובץ המצורף 16570
לא הוא לא הוא תומך בחברה הדבילית שלו ובזהבה הוא קנאי שמפחד שגוזי יזכה הרי כול העונה הוא היה ככה קנאי כלפיואולי אני תמימה אבל אני מקווה שיהודה יחשוב שונה מהם
ויעשה הכל שג'וזי יזכה
היתה להם חברות יפה מגיע לג'וזי שיהודה יפרגן לו
מאין ידוע לך? דוברים שלו אמרו?לא הוא לא הוא תומך בחברה הדבילית שלו ובזהבה הוא קנאי שמפחד שגוזי יזכה הרי כול העונה הוא היה ככה קנאי כלפיו
אמרו פה בבוקר שצבא הסימבות שלו תומך בזהבה ואלמוגמאין ידוע לך? דוברים שלו אמרו?
חברות היתה רק מצד ג׳וסף, מאחורי גבואולי אני תמימה אבל אני מקווה שיהודה יחשוב שונה מהם
ויעשה הכל שג'וזי יזכה
העיקר שדרור הזבל אמר בכל הזדמנות, כולל בראיון האחרון אחרי שיצא מהבית, שג'וזי לא אהב את יהודה, כשכולם ראו שההיפך היה נכון... אני מקווה שאיילון, ימית וגם רונית לא יפנו עורף לג'וזי ולפחות הם ילכו ישר וידחפו לניצחון של ג'וזי ולא יפנו לו עורף. והלוואי וג'וזי ינצח גם בלי התמיכה של יהודה, ככה לפחות יהודה לא יוכל לפמפם בכל מקום אפשרי שג'וזי ניצח בחסד ולא בזכות.חברות היתה רק מצד ג׳וסף, מאחורי גבו
יהודה תקע לו לא פעם סכינים.
אני גם חושב שהוא יתמוך בג'וזי. לא מאהבה גדולה לג'וזי אלא כי הוא ירצה להמשיך לתמוך במי שאהוב הקהל כרגע. אם הוא פתאום יתמוך במישהו אחר, אנשים יתהפכו עליו.אולי אני תמימה אבל אני מקווה שיהודה יחשוב שונה מהם
ויעשה הכל שג'וזי יזכה
פה אנחנו חלוקיםאני גם חושב שהוא יתמוך בג'וזי. לא מאהבה גדולה לג'וזי אלא כי הוא ירצה להמשיך לתמוך במי שאהוב הקהל כרגע. אם הוא פתאום יתמוך במישהו אחר, אנשים יתהפכו עליו.
זהבה מספיק אהובה בחוץ בשביל שיתמוך בה הוא קנאי זה הדבר הכי בולט אצלו בקשר לגוזיאני גם חושב שהוא יתמוך בג'וזי. לא מאהבה גדולה לג'וזי אלא כי הוא ירצה להמשיך לתמוך במי שאהוב הקהל כרגע. אם הוא פתאום יתמוך במישהו אחר, אנשים יתהפכו עליו.
הוא מחוייב בחסות המשימה, גם לספר להם סיפור.רמי עובר אחד אחד ומחבק כאילו הם באו לאירוע שלו והוא מתרגש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.