sopsop777
Well-known member
יהודה יותר !!!!אורן אדם מרתק אני שמחה שפתחתי את הלייב
יהודה יותר !!!!אורן אדם מרתק אני שמחה שפתחתי את הלייב
תראי איך גוזי מרותקאורן אדם מרתק אני שמחה שפתחתי את הלייב
כן מזל שהוא דיבר עם אורן עוד היה רוכש משאבת חלב במחיר מלא ולא דרך כללית מושלםתראי איך גוזי מרותק
חחחחח גדולכן מזל שהוא דיבר עם אורן עוד היה רוכש משאבת חלב במחיר מלא ולא דרך כללית מושלם
כשיש שן ראשונה אפשר כבר לאכול קרפ?
אני גם חושבת שהוא יהיה אבא מעולהחחחחח גדול
ואם ג'וזי לא זוכה אני מבקשת עוד ריאליטי אחד ודי
חייבים למצוא לו כלה
איזה אבא מהמם הוא יהיה
בעשור האחרון להחזיק זוגיות ממוסדת זה עולם הולך ונעלםאני גם חושבת שהוא יהיה אבא מעולה
אבל אני מקווה שיפסיק לצאת עם מיני פרחות (יונני, עומר קינן...) כי יש לו גם בעיה של נאמנות כמו שהוא העיד על עצמו
איזה הורים יש לו ? שלילד כבר יש ילד? והילדים האלו מעשנים כל הזמן... איזה הורים.. איפה הרווחה?סוף סוף אורן מספר על הילד הראשון
מי מעשן?איזה הורים יש לו ? שלילד כבר יש ילד? והילדים האלו מעשנים כל הזמן... איזה הורים.. איפה הרווחה?
כל הילדים בביתמי מעשן?
היא כבר אמרה לדוב הסגול שעכשיו הוא הגבר של הבית?אלמוג העלתה הילוך היא מחבקת 2 חולצות של יהודה
לקחו לה את הדובים אולי בגלל זה עיצבנה את יהודה והוא הודחהיא כבר אמרה לדוב הסגול שעכשיו הוא הגבר של הבית?
יהודה בכלל קיבל את הבגדים שלו בחזרה?אלמוג העלתה הילוך היא מחבקת 2 חולצות של יהודה
כנראהיהודה בכלל קיבל את הבגדים שלו בחזרה?
תארגן לו מכשפה שאלמוג לא תעשה עליו שחור ותכשף אותו אליה גם בחוץאלמוג העלתה הילוך היא מחבקת 2 חולצות של יהודה
ישנה סידרה של 3 קטעים בסטורי שלה באינסטאגרם,כל קטע 10 שניות בערךמישהו יכול לשלוח קישור למה שהמשפח של קארין העלתה על יהודה היום?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.