שרשור לק לכבוד שבת

סקרמנטה

New member
שרשור לק לכבוד שבת ../images/Emo47.gif

מה הפעם אתן לובשות? מתכננות ללבוש? הפינה עומדת "למכירה"...
מצטערת, פשוט כבר לא יוצא לי להתחבר הרבה לתפוז, ואני לא יודעת מה יהיה בימי שישי הבאים. שבת שלום ומבורך

אביeג7

New member
לא.זה ה256

הם מאותה הסידרה.. יש לי את שניהם.. ה259,ורוד כתום כזה, וה256 כתום נאוני זוהר ביותר

iefrat

New member
54 ירוק בקבוק ביוטי קייר אם יהיה יפה

ישאר, אם לא נראה לי 118 של שיק,או ורוד בהייר ועליו נצנוצים.

iefrat

New member
חיכיתי כל הבוקר לשרשור לכבוד שבת

אני אשן שעה ואח"כ בעז"ה אתפנה למלאכה (המהנה כמובן)

lilo4

New member
אני ממש אוהבת את הלק הזה ../images/Emo13.gif

זו רק אני, או שאחרי יומיים בערך הוא קצת משנה את הגוון שלו ונהיה יותר כהה ופחות יפה?

Yosh Yosh

New member
Lover Heart של לה-צ'אט

או 301. האמת שבכלל תכננתי לתת לציפורניים שלי קצת מנוחה השבוע, אבל רק יום אחד בלי לק וכבר התחלתי לכסוס (מה שהוביל לשיוף וקיצור הציפורניים
), אז מהר מהר שמתי לק. פה יש לי גוונים כהים בעיקר (ואחד בצבא מייק-אפ שהוא סתם מרגיז), אז האדמדם הזה היה ברירת המחדל...

Come Alive

New member
כרגע ועוד מעט.. ../images/Emo3.gif

כרגע Orly Festival Lights.. שקניתי ומרחתי במחשבה על הרעיון של צבע אפרסק אבל זה קצת כתום לי
http://images.quickblogcast.com/3/9/0/5/3/144289-135093/Orly_Festival_Lights_copy.jpg אח"כ יש מצב שאני אמרח עוד לק חדש שקניתי באותו היום (שלשום), Orly Bon Bon, לוונדר עדין מתוק http://img.photobucket.com/albums/v56/EmpressStephanie/Polish Addict/Orly-BonBon.jpg

iefrat

New member
אפשר למהול עם קצת לבן ויצא אפרסק?

זה מה שאני עשיתי עם הכתום של CHIC הוא היה מידי תפוזי אז הוספתי בטיפטיפות לבן וקיבלתי צבע יפה. הלבנדר - מדהים!!!!!! כל משפחת הורודים סגולים זה אני וביחוד הפסטלים של הקיץ (גם חזקים מתקבלים בברכה) ניאון עוד אין לי אבל בתכנון

רחלי ג

New member
אפרת, הוא באמת יפהפה.צבע נפלא לקיץ.יש עלי

משהו מאוד מאוד דומה שהבאתי עכשיו מחו"ל. נכון שזה עניין של טעם אבל,לפני שאת משנה את הלק האיכותי הזה, תני לו עוד הזדמנות...

Come Alive

New member
חח בקטנה ../images/Emo9.gif

אני לא יודעת אם לשנות או לא, אגב, אני קצת בדילמה... כי יש לי מספיק לקים כתומים של ממש.. ואם זה לא כ-ז-ה שונה מהם, לא חראם על הכסף?

Come Alive

New member
כתום אחר זה כתום פרופר,

ואני רוצה שיהיה לי כתום פרופר. זה גם ככה בהיר-פסטל, ואני מעדיפה שזה יהיה יותר בהיר למה זה חשוב שזה אורלי?

למעלה