שרשור לק לכבוד שבת

Harlot

New member
הוא יפה, אבל די שונה מהתמונה של סקראנגי. לא?

היה לי אותו והוא נשלח לקנדה במסגרת סוופ.

kaur

New member
טיפה יותר כהה, וכמובן שהברק הרבה פחות

בולט במציאות. אבל ככה זה, סקרנג'י חיה בעולם מושלם, אנחנו לא

Harlot

New member
אני דווקא העדפתי אותו במציאות../images/Emo13.gif

לא כל כך אוהבת את הנטיה השימרית של סקרנגי'.

תולי01

New member
אהממ ../images/Emo98.gif

זאת באמת היתה תמונה שצילמתי בכוונה באור שמש, כדי שיראו את השימר, וגם כתבתי בפוסט עצמו שצילמתי אותו מכמה זויות שונות כדי שתוכלו להתרשם ממנו בתאורות שונות. הוספתי בפוסט גם תמונות אחרות שלו באור אחר שבו השימר פחות מורגש כדי שיראו איך הוא נראה בבית: http://tulinail.blogspot.com/2009/05/my-new-orlys-part-3.html

kaur

New member
תראי, לא נעים לומר לך, אבל

זה שסקרנג'י חיה בעולם מושלם לא אומר שגם את חיה לך שם
. במלים אחרות, לקחתי את התמונה מהבלוג שלך שנראתה לי דווקא הכי מתאימה למציאות, והתלונות על סקרנג'י - הן על סקרנג'י, לא עלייך חלילה

תולי01

New member
../images/Emo24.gif

זה בסדר, אני יודעת שלא באת בתלונות ואני ממש שמחה שבחרת להשתמש בתמונה שלי, שימחת אותי מאוד
אני פשוט חושבת שהתמונות האחרות יותר משקפות את הצבע כמו שהוא נראה במציאות, כי השימר באור רגיל של בית לא נראה כל כל בולט כמו בתמונה שצולמה באור שמש, אז רציתי לציין את זה.

Harlot

New member
נכון. התמונות האחרות באמת משקפות אותו יותר

ותולי - אני יודעת שאמרתי לך את זה כבר, אבל התמונות שלך נהדרות! מהמוצלחות ביותר שיצא לי לראות בבלוגי הלקים ברשת .

תולי01

New member
וואו ! תודה רבה !!

זאת אחת המחמאות הכי גדולות שאני יכולה לקבל, איזה כיף
תודה רבה
גם לדעתי התמונות האחרות שיקפו בצורה יותר טובה את הצבע האמיתי, אבל אני חייבת להגיד שעכשיו כשיש שמש אין יותר כיף מלצלם את הלק בשמש, כשרואים אותו בכל הדרו
מה שכן, אני משתדלת תמיד לאזן עם תמונות גם באור רגיל, כי האור החזק של השמש הישירה יכול מאוד להטעות וככה היו לי "נפילות" עם כמה לקים שנראו מדהים בבלוגים אחרים וכשהזמנתי אותם הם היו יפים אבל לא "וואו", את בטח יודעת למה אני מתכוונת.....

angell4

New member
287 של שיק

סגול ורוד מדהים שקניתי אתמול קניתי גם את 301

PeachGirl

New member
ואצלי

פרו ביוטי מס' 66 כתום-אדום ניאוני שאני מטורפת עליו... מצאתי אותו שעשיתי סדר במגירת הלקים

PeachGirl

New member
תודה רבה

הרבה עצרו אותי לגביו היום מישהי אפילו ניסתה להשביע אותי לא להוריד אותו=]

מ ס ט י ק

New member
essie bachelorette bash

קיבלתי אותו במתנה מאחיות שלי שהיו בארה"ב לפני כמעט שנה ורק היום החלטתי למרוח אותו. צבע חביב ת'אמת, סוג של ורוד וסגול..

Ultra marine

New member
ראיתי אותו ביום שישי בסופר פארם בקניון השרון

בנתניה. אבל לא רכשתי כיוון שיש לי תכלת ניאוני כבר

למעלה