שרשור לק לכבוד שבת

Come Alive

New member
חח זה ממש לא העניין בשבילי,

יש לי מלא לקים איכותיים, זה סבבה חוצמזה שזה עלה 20 שקלים, אני לא לחוצה עליו

iefrat

New member
הכל עניין של טעם אפשר לנסות לערבב

על דף מעט משניהם ולמרוח ציפורןאחתבשתי שכבות -יפה, מערבבים בבקבוק,לא יפה נשארים עם הצבע המקורי -רק ש...אם הבקבוק ישאר על המדף ללא שימוש מה עשינו? ומצד שני זה לק של אורלי - אולי תחליפי למשהו שאת מחפשת?

sHiR TaDmOr

New member
מרחתי, צילמתי, ערכתי....

ואני בכלל לא בבית עכשיו
ככה שאין לי פה את התמונה. אבל אם אכפת למישהו
, אז זה ה259 המדהים של לה צ'אט שאני אשכרה פעם שנייה ברצף איתו. אגב, אין לי בעיה לקחת את הפינה D:

iefrat

New member
מחכים...ועוד שאלה

262 של לה צ'אט, לא ראתי אצל אף אחת, הוא ניאוני או מבריק? הוא נראה לי מאוד יפה

sHiR TaDmOr

New member
זה הPURPLE VIOLET?

כמו שאמרתי אני לא בבית ואני חושבת שזה זה. יש לי אותו והוא מדהים, הוא קצת ניאוני, עד כמה שסגול יכול להיות כזה...עוד לא ניסיתי אותו. בקרוב :)

iefrat

New member
../images/Emo140.gifמחכה בסבלנות

ראיתי סטנד שלם של לה צ'אט רציתי לקנות את 262 ו290 - אמרו לי שניאון זה דווקא 259 אז החלטתי 259 ו 290 (כחול טורקיז) אבלבפורום מתברר שיש בעיה להסיר אותו. - הוא נראה לי מהמם!!! המבצע הוא 1ב20 ש"ח 3 בחמישים ואני אוהבת לחשוב שאני "לקוח חכם" אז אולי אוסיף את זה שלך ואקנה.בנתיים אני קונה אחרים ומדברת על לה צ'אט בלי סוף.
שותקת

סקרמנטה

New member
קבלי אותה ../images/Emo24.gif הפינה כולה שלך :)

היום הספקתי לפתוח אותה, אז מהשבוע הבא ב"ה - עלייך
בהצלחה ותיהני :)

JAP Noa

New member
שמתי אחד חדש..

של קרליין, 361. אדום עם נטייה לקורלי, בחנות התלבטתי ממש אם ללכת על הקורל הכהה או הבהיר, ולקחתי את הכהה והוא יותר מידי אדום ופחות מידי קורל. נראה לי שאני תיכף הולכת לשפצר לו ת'אמאמאמא עם לקים אחרים, להפוך אותו ליותר מעניין.

נופ ר

New member
צבע מטריף!

יש לי אותו אמנם המריחה לא הכי נוחה הלק מתייבש מהר מאוד ורואים כל פגם אבל אם משייפים את פני הציפורן ומורחים מהר אך בעדינות זה יוצא מושלם

iefrat

New member
מקסים, יפיפה!!! חייבת לק של ציינה גלייז

אבל צריך לעבור את המחסום של :לא מזמינה דרךהאינטרנט. אפשר לקנות אותם איפשהו (ארה"ב קנדה) או רק באינטרנט ? הם יפים.

Harlot

New member
אני מניחה שכן

אבל לא יכולה לתרום לך בעניין זה. עד כה השגתי צ'יינה גלייז רק דרך האינטרנט.

kaur

New member
אורלי גולדן מהרג'ה

התמונה באדיבות הבלוג של תולי. לא מאוד קיצי, אני יודעת, אבל נורא כיפי.

iefrat

New member
ירוק בקבוק של ביוטי קייר ומדבקה

רק היום התפניתי, ירוק בקבוק 57 של ב.קייר מוזר אבל יפה!!! עם מדבקה קטנטנה. תמונות מהנייד איכות לא משהו

למעלה