שרשור מוצרים משלימים!!!!

Marble Arch

New member
שרשור מוצרים משלימים!!!!

בהתאם לרעיון המצוין של PeachGirl - בעצם עוד אף פעם לא עשינו שרשור המלצות מרוכז על מוצרים משלימים (או שאולי עשינו? אם כן זה בטח היה ממש מזמן........) אז בואו נעשה שרשור גדול שנוכל להכניס לטאגליינס! הרעיון פשוט, אני משרשרת להודעה הזאת תתי קטגוריות, וכל אחת מוזמנת להוסיף לכל קטגוריה את המוצרים שהיא אוהבת. כדי להקל על החיפוש- תקדישו לכל מוצר הודעה משלו, וכתבו את שם המוצר בכותרת... בהצלחה....

Marble Arch

New member
CND - Stickey

אני בדיוק מתכננת לכתוב ביקורת מסודרת בבלוג שלי אבל בגדול- ניסיתי שני בסיסים של CND, הבסיס הזה והבסיס שנקרא Ridge out שמיועד לציפורניים לא חלקות, משניהם אני מרוצה מאוד! שניהם לא מצהיבים וגורמים ללק להחזיק עליהם יותר. אולי הסטיקי טיפה יותר מוצא חן בעיניי כי הוא מתייבש יותר מהר מהשני (שהמרקם שלו קצת יותר עבה מאחר והוא אמור להחליק את פני הציפורן).

Ultra marine

New member
Seche Clear

אין לי הרבה השגות או תלונות כלפיו. מקווה אצלי "סבבה". לצערי Seche בכלליות מכיל רעלים לכן לא ארכוש אותו שוב..

מ ס ט י ק

New member
הבסיס של פושה

אני מאוד מרוצה מהבסיס הזה, אבל אני חושבת לאחרונה שהוא גורם לציפורנים להצהיב עם לקים אדומים מסויימים.

חֵן

New member
REVLON- quick dry base coat

היחיד שמונע מהלק שאני מורחת להתקלף תוך מספר שעות. (ניסיתי מוצרים דומים של ESSIE ו- CND ואף אחד מהם לא עשה את העבודה טוב כמוהו).

Marble Arch

New member
OPI - Nail Envy

אני מודה שמאז ההתנסות שלי איתו לא ניסיתי עוד מחזקים... הוא פשוט עשה לי ציפורניים מברזל. מה שכן- הציפורניים שלי הצהיבו איתו (גם קניתי את הגירסה שמכילה פורמלדהיד שזה אמור להיות קשור) והוא די יקר באיביי..

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif גרסת Sensetive and Peeling

עושה את העבודה. לא מצהיב. כבסיס הוא סביר ללק במרקם חלק (קרם, שימר וכו') מזעזע ביותר עבור מרקם שהוא לא חלק כמו גליטר. אם שמים מעליו בסיס הוא עושה את העבודה. ואכן, יקר ב ebay כ 9-10$ לפני משלוחה..

תולי01

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif

ומוסיפה - נכון, הוא לא מושלם בתור בסיס אבל הוא עדיין טוב ועושה את העבודה בחיזוק הציפורניים נהדר וזה בדר"כ יותר חשוב לי. אני משתמשת בו בתור בסיס גם לקרמיים וגם לגליטרים, לא רואה הבדל.

חֵן

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת

גיליתי אותו בהמלצתך וזו הזדמנות מצויינת להודות לך

rotemoosh

New member
מחזק לציפורניים מפוצלות של סאלי הנסן

מדובר על הבקבוק הכחול עם הפקק הכסוף לא זוכרת כרגע בדיוק את השם שלו.. יש לי ציפורניים שנוטות מאוד להתפצל, ולאחרונה התחלתי להשתמש במחזק הציפורניים הזה של סאלי הנסן, אני משתמשת בו כבר חודש ומאוד מאוד מרוצה ממנו, הציפורניים באמת מאוד חזקות והפסיקו להתפצל.. מומלץ!

Ultra marine

New member
../images/Emo31.gifשם המוצר - Miracle Cure

(אותו המוצר - בקבוק כחול עם פקק כסוף...) לדעתי כבסיס הוא מעולה. עושה את העבודה נפלא למרקם לק חלק. די טוב למרקם גליטרי (שורד 3 ימים בצורה די סבירה) מה שכן, אחרי חודש של שימוש הצהיב לי את הציפורניים ואצלי זה Major NO NO

rotemoosh

New member
לא ראיתי הצהבה..

אני אמשיך לעקוב ונראה מה יהיה הלאה.. בינתיים הוא היחיד שמונע מהציפורניים שלי להתפצל והן נוראיות בקטע הזה..

Ultra marine

New member
בהתחלה הייתי מבסוטה ממנו בטירוף

הייתי לגמרי מאוהבת בו! חשבתי שמצאתי את "ה"בסיס בשבילי. אבל אחרי חודש של שימוש גיליתי שהציפורניים שלי צהובות לחלוטין! זה מאוד הפתיע אותי כי איכשהו הצלחתי לפספס את ההדרגתיות שהוא התחיל לאט לאט לצבוע לי את הציפורן.. ואז אחרי 5 ימים שלא הורדתי לק הורדתי וחשכו עיני! אבל שוב, זה רק אחרי חודש שימוש. לפני זה לא הרגשתי בכלל שהוא מצהיב. מעניין אותי איך באמת הוא יהיה עליך אחרי זמן ממושך..

למעלה