שרשור מוצרים משלימים!!!!

../images/Emo45.gifהמחזק של ג'ייד

אני משתמשת בו כבר קרוב לחודשיים, בהתחלה לא נרשמה התלהבות מיוחדת ורק אחרי כמה שבועות שמתי לב שעבר די הרבה זמן מאז שנשברה/התפצלה לי ציפורן...
הציפורניים שלי גדלות בקצב מהיר יותר, הן משמעותית חזקות יותר והכי חשוב - אין צורך להשתמש בשכבת בסיס בנוסף, כי הוא מונע הצהבה!! בקיצור - אימצתי!!

PeachGirl

New member
לא שמעתי עליו אפעם...

ולא ראיתי אותו באף סניף... כיצד הוא נראה? ומה מחירו?

....

קניתי אותו לפני יותר מחודשיים במבצע בניו-פארם, נדמה לי שהוא עלה 20 או 25 בזמנו, אבל המחיר המקורי היה קרוב ל-50. הוא מגיע בבקבוק זהה ללקים של ג'ייד, אבל הוא בתוך קופסה בגוון שמפניה כזה. הייתי מצלמת אבל הוא לא לידי כרגע... סורי...

סקרמנטה

New member
גם אני משתמשת בו כבר כמעט חודשיים :)

והוא אכן חיזק את ציפורניי והן פחות שבירות. אבלללל הוא לא ממש מנע הצהבה (אולי את שמת עליו לקים בהירים?), וגם לא מנע התפצלויות בעובי הציפורניים. כלומר חלק מהן עדיין נראות כמו בצק עלים שנפתח... ואגב, קניתי אותו במבצע ב-10 ש"ח בסופר-פארם.

Marble Arch

New member
CND - Speedey

ה-טופ שלי. לא מחליפה אותו וזהו. מייבש מאוד מהר, משאיר ברק. נשאר שמיש עד הטיפות האחרונות (לא נהיה סמיך וצמיגי...). החסרון היחיד שלו זה שהבקבוק מקבל את הצבע של הלק. אני חיה עם זה.

Ultra marine

New member
../images/Emo31.gifלצערי עלי הוא לא עבד..

הלק התייבש ממש ממש לאט ונוצרו בועות ע"ג הלק. אפשר להמנע כמעט לחלוטין מהבועות האלה אם מחכים כ 10 דק' לייבוש של הלק ורק אז מורחים אותו. אבל אז נשאלת השאלה למה קוראים *לו* מייבש..

Marble Arch

New member
אולי שלך ספציפית היה לא טוב...

מאיפה קיבלת אותו?? צרי קשר עם המוכר
סתם.. מבאס לשמוע שלא אהבת אותו אבל מבחינתי הוא ממש אהבה נצחית

Ultra marine

New member
אין מה לעשות, יש כאן גם אלמנט סובייקטיבי

לא משנה איך תסתכלי על זה.. יש ציפורניים שמחזיקות לק יותר ויש כאלה שפחות ומתוך זה שהציפורן שלנו שונה ומקבלת שונה לקים שונים ותכשירים שונים גם האפקט שלהם משתנה..

Ultra marine

New member
Mega Shine - Sally Hansen

מאוד מרוצה ממנו. מייבש די מהר ונותן ברק ממש יפה ללק.

Ultra marine

New member
Seche Vite

המוצר מכיל רעלים שזה מינוס מאוד גדול מבחינתי. ולצערי הוא מכווץ לי את הלק. מסתבר שמה שגורם לכיווץ הוא חומר ש"עובד" עם לקים שהם לא 3Free לכן בשילוב עם לקים עם רעלים רוב הסיכויים שהוא לא יכווץ את הלק.. אממה, אין לי שום רצון לבדוק את זה.. חסרון נוסף, עם הזמן הוא מסמיך ומחייב שימוש במדלל.. מבחינת מייבש הוא עושה את עבודתו נאמנה ודי מהר.

Marble Arch

New member
טיפות הייבוש של OPI

מוצר מצויין לייבוש מהיר. כבר קניתי כמה פעמים ואני ממשיכה לקנות. לא נותן ברק לציפורן אלא רק מייבש... אני בדר"כ משלבת אותו עם טופ קואט.

Marble Arch

New member
ניראה לי שפעם אחת קניתי את הגדול

ובשאר הפעמים את הקטן...

sheffys1

New member
יש איזשהי סיבה לא לקנות את הגדול

אם זה יוצא משתלם יותר?

למעלה