קניתי אותו לפני יותר מחודשיים במבצע בניו-פארם, נדמה לי שהוא עלה 20 או 25 בזמנו, אבל המחיר המקורי היה קרוב ל-50. הוא מגיע בבקבוק זהה ללקים של ג'ייד, אבל הוא בתוך קופסה בגוון שמפניה כזה. הייתי מצלמת אבל הוא לא לידי כרגע... סורי...
והוא אכן חיזק את ציפורניי והן פחות שבירות. אבלללל הוא לא ממש מנע הצהבה (אולי את שמת עליו לקים בהירים?), וגם לא מנע התפצלויות בעובי הציפורניים. כלומר חלק מהן עדיין נראות כמו בצק עלים שנפתח... ואגב, קניתי אותו במבצע ב-10 ש"ח בסופר-פארם.
ה-טופ שלי. לא מחליפה אותו וזהו. מייבש מאוד מהר, משאיר ברק. נשאר שמיש עד הטיפות האחרונות (לא נהיה סמיך וצמיגי...). החסרון היחיד שלו זה שהבקבוק מקבל את הצבע של הלק. אני חיה עם זה.
הלק התייבש ממש ממש לאט ונוצרו בועות ע"ג הלק. אפשר להמנע כמעט לחלוטין מהבועות האלה אם מחכים כ 10 דק' לייבוש של הלק ורק אז מורחים אותו. אבל אז נשאלת השאלה למה קוראים *לו* מייבש..
לא משנה איך תסתכלי על זה.. יש ציפורניים שמחזיקות לק יותר ויש כאלה שפחות ומתוך זה שהציפורן שלנו שונה ומקבלת שונה לקים שונים ותכשירים שונים גם האפקט שלהם משתנה..
המוצר מכיל רעלים שזה מינוס מאוד גדול מבחינתי. ולצערי הוא מכווץ לי את הלק. מסתבר שמה שגורם לכיווץ הוא חומר ש"עובד" עם לקים שהם לא 3Free לכן בשילוב עם לקים עם רעלים רוב הסיכויים שהוא לא יכווץ את הלק.. אממה, אין לי שום רצון לבדוק את זה.. חסרון נוסף, עם הזמן הוא מסמיך ומחייב שימוש במדלל.. מבחינת מייבש הוא עושה את עבודתו נאמנה ודי מהר.