שרשור מוצרים משלימים!!!!

Marble Arch

New member
ממש לא ../images/Emo13.gif לא יודעת למה קניתי קטנים..

אולי לא היה במלאי אז (הזמנתי את זה עוד מטרנסדיזיין
)

sheffys1

New member
יש מצב טוב שהגדול לא נכנס ב

flat rate box של טרנס דיזיין בכל מקרה - תודה!

ענבל30

New member
אני מרוצה מהמייבש של שיק

החיסרון היחיד שלו הוא שהוא נוטה להסמיך לקראת שליש הבקבוק האחרון. מתייבש מהר, משאיר שכבת הגנה מבריקה ששומרת על הלק. מחיר סביר וזמין לקניה בכל מקום כמעט שמוכר לקים של שיק.

Angel Of Moon

New member
Orly - Cuticle care complex

שמן הזנה שבא בצורת טפטפת, זה השמן הראשון שלי ולכן הוא נראה טוב בעיניי. יש לו ריח משגע ובשבועיים הוא ממש שיקם לי את הקיוטיקלס.

Marble Arch

New member
פשוט מורחים,

עדיף בלילה לפני השינה ונותנים לשמן להיספג טוב (אני אגב גיליתי שחמאות גוף מעולות לזה!). ויש מוצרים אחרים שתפקידם להמיס את העור המת ואז השימוש הוא אחר..

לימי43

New member
תודה...אולי את יודעת מה אפשר לעשות עם העור

הקשה בכף הרגל שגודל אצלי ממש מהר?אני לא יכולה לעשות פדיקור כל חודש

תולי01

New member
Cuticle Eraser של CND

Solar Oil של CND קרם לציפורניים של פלקסיטול - מסריח, עבה שומני, אבל עושה אחלה עבודה. Cuticle Caress של קולור קלאב כי אני מחבבת את הריח.

נופ ר

New member
באפר 2 שלבים של OPI

ממש מבריק את הציפורניים לאורך זמן מעולה הבעיה שהוא נשחק די מהר

באפר 4 שלבים של אורלי.

הוא ממש מצויין.. יש לו ארבעה שלבים: 1.שיוף. 2.אממ..איך לקרוא לזה? חח נכון אחרי שמשייפים יש לפעמים חלקים כאלה של הציפורן שהופכים להיות דוקרים כאלה ולא אחידים? אז יש חלק בבאפר שמונע את זה :) 3.מחליק את הציפורן. וזה באמת מחליק אותה ממש טוב. 4.הבאפר שמבריק את הציפורן. הברק נשאר לאורך זמן והציפורן מקבלת מראה מטופח. ממליצה!

Marble Arch

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gifתרגישו חופשי להוסיף קטגוריות../images/Emo42.gif

Ultra marine

New member
Seche Restore

היתרון - בהחלט מדלל את המייבש Vite וגם דילל לי יפה מאוד את ה OPI Envy Sensetive and Peeling מודה לא ניסיתי לדלל לקים. החסרון - כמו כל חברי Seche מכיל רעלים..

שמרו נפשותיכן מלדלל איתו לקים

להשתמש רק עם ה seche vite . הוא הרס לי כמה וכמה לקים

למעלה