שרשור מוקדם ליום שבת

היללי 2

New member
שבועע טוווב..../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

איזה שבת מצחיקה היתה... ממש כיףף!! שבוע מצוין לכוולם...

שבוע טובב!!:)../images/Emo41.gif

סיימתי ללמוד ללשון..והספקתי לסכם הכול על מלחמת העולם הראשונה..ככה שישלי רק ללמוד ת'סיכום בהיסטוריהה...:) מחר ומחרתיים חרישה למתמטיקההההההה!!!!!! ועכשיו חזרה על לשון...וסיימתיי..יאייי=] ואז אני הולכת ב"ה לקנות נעליים חדשות..:) זיווש יפתיי כלכך תודה ממש עזרת ליי אני כלכך אוהבתותך חיימשלי את הכול בשבילייי נשמה שליי..מתעלייך חיימשליי מוואה דבריתייי הילושש אוהבתותך..שמחה שנהנת.. הדסי בהצלחוששש.. שריתוש דבריתי נשמה שליי..=] שבוע טוב ובהצלחה בכל לכולם!!!! -שירק'י-

שירו'שששש

בהצלחהה!!! ותהני חחח אני ידבר איתך כבר והמון תודה על כל השבוע!!! את צריכה עוד לספר לי :p חח תעדכני אותי

שבוע טוב.. :)

יעל דברי איתי.. מיכללל.. לא הספקתי להגיד לך אבל עשיתי בערך את מה שאמרת לי בקשר למה שסיפרתי לך.. חח ועכשיו זה פסדר פחות או יותר... היא הבינה וזה הסתדר.. אז המוןןןןן תודהה! בלעדייך המצב עוד היה נשאר כמו שהיה.. חח ומקווה שבסוף הסתדרת עם השוקו
שירקייי דברי איתי גם את!! חח מתה עלייך!

חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

כפרעלייךך
מי אוהב אותך יותר ממני?:] אנייי שמחה שהסתדר וזה ממש ממש לא בזכותיי..חחחח וכע בסוף הסתדרתי:p

יעל 13

New member
ערב חרא../images/Emo4.gif

אתמול אחותי טסה לחו"ל ל3 חודשים...:-\ הפרידה הייתה מזה מוזרה...כי בערב היינו אמורים לקחת אותה לשדה תעופה והתקשרו אליי מהעבודה שצריכים אותי היום...אז יצאתי ב2 בצהריים מהבית...אמרתי לה שאני הולכת ופתאום היא באה לחבק אותי...אתם לא מבינים...בערך 3 או 4 דקותפשוט התחבקנו ובכינו. היא אף פעם לא בוכה ליד אנשים. פעם אחרונה שראיתי אותה בוכה זה היה לפני יותר מ6 שנים. היא פשוט בכתה והלכה לחדר שלא נביך אותה. אחר כך הלכתי ודיברתי איתהלפני בטיסה ב12 בלילה... מקודם אמא שלי דיברה איתה והיא אמרה שהיא נחתה והגיעה לדירה והיא הלכה לקניות בסופר. לא ראיתי אותה 30 שעות ואני כבר מתגעגעת אליה
איך אני אסדתר עם ה3 חודשים המזדיינים האלה?!
אני עדיין עצבנית על המחנכת שלי...ואני עדיין מתכוונת לא לדבר איתה עד שהיא תבקש סליחה. נראה לי אני מפתחת מחלה. יום שישי ההורים שלי טסים לשבוע...ושוב רק אני ואחותי הקטנה נשארות בארץ...בתחילת השנה ההורים שלי ואחותי הגדולה גם לא היו בארץ... אין לי כוח כבר לחיים האלה.

יעל 13

New member
ואני כבר חשבתי שהתקופה המעצבנת

הזאת מאחוריי.... זה שוב מתחיל

יעל דברי איתי...

ויהיה טוב.. אל תחשבי על "הדברים הרעים".. תחשבי כמה יהיה לה טוב שם.. ועם המורה כבר אמרתי לך מה לעשות! לפחות תנסיי

ערבב../images/Emo110.gif

הייתי בפעולה בשבט של פטרי בצופים.. היה אחלה:p נחמד:p יש לי למחר איזה 200 בעיות בגאומטריה ולא התחלתיי! ובשני מבחן ואינלי שמץ ממנו כלווום. והיא הוסיפה לנו שעתייםם מתמטיקה מחר:// ז"א שיהיו 3 ברצף! אני אמות! תאחלו לי בהצלחההה שבוע מדהים לכולם

למעלה