שרשור מוקדם ליום שבת

לילה..חחח..:)אני לא בבית../images/Emo41.gif

קניתי נעליים..בהתחלה הלכתי לחנות ולא היה מה שרציתי וכאילו לא במידה היה נעליים מכוערות..חחח..כמעט אמרתי למוכרת איכ איזה נעליים יש כאן כי באמת היה מזה לא יפות ואם כבר אז מידה גדולה..ואז התבאסתי שלא קניתי ואבא לקח אותי לחנות אחרת..:) ואז ראיתי נעלי אדידס..יפווותתת
ואז היה 2 והתלבטתי איזה..חחח..היה בצבע חקי עם פסים בצבע ירוק כזה אבל זה מהאדידס החדשים שיש ציורי דקל על הפסים אז היה כזה עם גווני ירוק..והיה לבן עם גווני כתום ואדום בפסים והתלבטתי מה בסוף לקחתי את הלבן עם הכתום והאדום..זה מזה יפההה..חחח..
ואז יצאתי שמחה...חחחח..:) ובאנו לכאן..לעבודה של אבא שלי לבדוק משהו...ותכף זזים הביתה..אני מזה עייפההה..:/אני נראלי בשניה שמגיעים נרדמתתת..אני רק ידפיס משהו וילך לישוןןןן...ועוד המבחן מחר..:/אבל אני מוכנה למזלי..:) אז יאללה אני טסתיי..תכף הולכים..:) מחר אני לא יהיה הרבה..אני חוזרת ב-2 וחצי ככה 3 ואז אני צרללמוד למתמטיקה...לחרוששש..ולעשות שוב ת'מבחן הקודם...:/אני ישתדל נראה..אבל במסן ב"ה אני יהיה..:) ומחר על הבוקר שעתיים מתמטיקה...אוחחח אני ישתגע..חחח..טוב נצא בשעה השניה לנשום אוויר ונחזור..חחחח..=] זיווש יפה שליי אוהבתותך מלאא תודה על הכול חיימשליי..מתעלייך אהובתי מוואה..:) שריתוש יפה שליי אוהבתותך מלאאנייםם נשמה שלי תודה גמלך..ואין על מה אמרתי לה כל הזמן מתי שאת צריכה יפתיי..מתעלייך מלאא דבריתי מחר..יש עידכונים..חחח...לאב יו סו מאצ' יפתיי מוואההה ושוב תודה!:) מאשוש שמחה שחזרת..ונהנת..דבריתיי לאב יו:) יאללה שבוע טוב..:]] -שירק'י-

למעלה