שרשור מזל"ט לפורום הנולד!

נילית2

New member
../images/Emo140.gifזר פרחים לטליטל

אתמול בערב קצת פיספסתי את טקס פתיחת הפורום כניראה שרק אני צפיתי בנולד לרקוד.המקום שבו מכריזים על המועמדים הסופיים הוא בדיוק אותה ווילה שהיתה בכוכב נולד.כמובן שזה עשה לי דה-ז'אוו על קבלת ג'קו לתוכנית ואיך המתוק התרגש בזמנו. בכל אופן אני רוצה להגיד 3 פעמים כיפק-היי לטליטל המקסימה ,המדהימה והמתוקה שהיה לי גם העונג להכיר אותה בלייב.על כך שהיא יצרה לנו את המקום הכייפי הזה.אנלא אשכח איך בהחלטה של רגע היא פתחה את הקומונה וסחפה את כולנו בערב אחד.למרות החששות. כי שינוי הוא תמיד מפחיד, כולן עברו ואפילו התרגלנו מהר לפורמט החדש. גדלנו התרחבנו והפכנו לקומונה .ושוב זה המקום להגיד תודה על ההשקעה בזמן,על להיות לפעמים מגשרת ובזמן הקרוב גם קצת שוטרת.אז תדעי שאני מתה עלייך וכל הכבוד לך ולג'קו שיש לו כאלה תומכות.אה-תמיד היה לי קשה עם המילה מעריצות.בכל זאת אני לא ילדה.

glitter8

New member
גם מזל טוב לז'קו ולפורום וגם...

וגם עוד משהו. תחשבו על זה, לפני מספר חודשים מדינה שלמה מגדול ועד קטן החרימה ברוב קולות את ז'קו בעיקבות דברים שהוא אמר, בעיקר לגבי "פרות קדושות" במדינה שלנו. (צה"ל לדוגמא) לא היה אחד שלא היה לו מה להגיד נגדו. הטוקבקים נגדו מילאו מאות דפי אינטרנט. אני, אישית, מלבד זה שז'קו כבש אותי בהופעה שלו, כאילו היה כבר 20 שנה על הבמה, שמחתי עד מאד שסוף סוף קם פה מישהו, שלא מפחד על התחת שלו ואומר כל מה שהוא חושב על דברים רקובים שקורים במדינה הזו. וכמורה בבית ספר יסודי אפילו הקדשתי שיעור על "נושא ז'קו וחופש הביטוי" שיעור שלי עצמי לא היה קל להתמודד איתו ועם השלכותיו..(כי "המורה אמרה...:) היום קם לו פורום בפורטל הפורומים הכי גדול בארץ. וזו חגיגה. גם לזמר חדש ומצליח אבל בעיקר לחופש הביטוי!!!
מזל טוב והרבה הצלחה לז'קו, בדרכו החדשה ולפורום! אשמח להצטרף להופעות באזור הצפון. רכב יש!

idanias

New member
מזל טובבבבבבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
סוף סוף פתחו לו פורוםםם!!! עכשיו רק צריך להגיד לג'קו שיעבור מהקומונה שלי אל הפורום הזה
בהצלחההה!!

simon de

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה

ושלום שוב לכולם, כתבתי אז קצת בקומונה ועכשיו שמחה לראות את הפורום המקסים, שיהיה לג'קו בהצלחה בדרך החדשה שלו. חוץ מזה אני אנסה לסחוב את הבעל להופעה בת"א...

ג ב ש ו ש

New member
מצטרף לברכות../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שיהיה בהצלחה
אני גבי
זה פורום רישמי שלו

talytal

New member
הוא מכיר בנו, הוא יודע

על הפורום, וזה הפורום היחיד שיש לו כרגע. לדעתי זה עושה אותנו הפורום הרשמי שלו...

דורית41

New member
מזל טוב לכולנו!!!../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

אתמול כ"כ התרגשתי כשראיתי את ההודעה של טליטל (שאין מנהלת פורום טובה כמוה!!!) על הפתיחה החגיגית . התחלנו מחבורה יחסית קטנה של בנות שגלתה זו את זו בפורום המקרטע של" קשת",עברנו במהלך חד לקומונה בעקבות טליטל ,כמו העם אחרי משה במדבר,ועכשיו אנחנו פורום שהולך וגדל ומתמסד מרגע לרגע. עברנו כברת דרך.גם כל אחת כשלעצמה עברה מהפך חשיבתי...בהתחלה רובנו לא ספרנו אפילו לקרובי המשפחה על התמיכה בג'קו והחברות בקומונה. ועכשיו,אני למשל,מספרת לכל מי שרק רוצה לשמוע,ובגאווה,שאני משתייכת לקבוצה המקסימה הזו. בהזדמנות הזו תודה לכולן,שמשקיעות את הנשמה בהמון אהבה לג'קו,תורמות מכשרונותיהן השונים, זמנן,מרצן,מלוות אותו במחשבה וגם להופעותברחבי הארץ..... ולכל החדשות/חדשים -ברוכים הבאים ,מקוות שתמצאו את מקומכם/ן אתנו. בהזדמנות חגיגית זו....יאנה-אני חושבת שכדאי לפרק את וועדת בילוש כי היא פחות מהותית לאור כל המידע שזורם בעתונות... ולמנות ועדות אחרות.אני כבר מיניתי את עצמי היום לחלק מדסק החוץ.......

lala8224

New member
מצטרפת לברכות לטליטל ולכולנו../images/Emo39.gif

מזל טוב לפתיחת הפורום החדש!!! עכשיו זה רשמי, הוא חזר ובגדול, ושימותו הקנאים!

אסתילי

New member
שלום לך טליטל

יופי למצוא אותך כאן לקראת ערב. כפי שאת רואה הפורום שוקק חיים, המון אנרגיות טובות וחיזוקים חיוביים
המשך ערב נעים ומעניין, לך ולכווללם !!

talytal

New member
שלום אסתילי

אם רק הייתי יכולה, הייתי כאן עוד הרבה לפני עכשיו. אבל בהחלט מחמם את הלב לראות פעילות יפה כבר ביומנו הראשון!

שונית 7

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo140.gif-כל הכבוד טליטל-פורום מכו

מכובד ומרגש.כל הכבוד לך על היוזמה הברוכה

נילית2

New member
../images/Emo45.gifתודה רבה על המילים החמות

צעד אמיץ מה שעשית בכיתה.אני בזמנו פחדתי לפתוח את הפה בעבודה מרוב האנטי.ברוך השם הדברים נירגעו ויותר אנשים מתחילים להבין שהכל היה מוגזם ועכשיו שרק ייתן לכולם בראש עם המוסיקה הניפלאה שלו ואם הקול המהפנט שלו.

ברכות ואיחולים ושאר מיני

ראשית, משמח לדעת שיש גם מבוגרים שמעריצים את הבחור המוכשר הזה. שנית, גם אני, ממרום שנותיי, הייתי בין אלו שצעקו כי דברים יצאו מכל פרופורציה בחרם שהוטל על הבחור שטעה [ועל כך הרי אין בינינו ויכוח] אולם העליהום עליו היה מוגזם בכל קנה מידה. אני מעריכה מאד את ג'קו על כי השכיל לעלות על במת אנשי השנה מול קהל כל כך גדול שישב מולו והקהל שצפה בבית ולבקש את סליחתם על המעידה שלו. ואני תוהה אם יהיה בידי כל שדרני הרדיו למיניהם את העוז והכוח והתבונה לבקש את סליחתו של ג'קו על הדברים שיצאו מפיותיהם בטרם יכבוש את כל המצעדים ורשתות הרדיו השונות. לפורום אאחל כי יפרח וישגשג וילווה את ג'קו בדרכו להצלחה ולג'קו כמובן שאאחל את כל ההצלחה שבעולם.

DDN

New member
אני מצטער

אני מצטער כי לא רציתי להגיב מחוץ לשרשור הטרולים, אבל אני מרגיש שמה שכתבת זה משהו שאני צריך להגיב עליו. הקטע של ג'קו זה לא העניין של "חופש הביטוי". זה קטע של צביעות. כמה קל לומר "כמה רקוב פה וכמה מגעיל" כשאתה למעשה לא מנסה לשנות, לא אדם טוב יותר ולמעשה מתנהג כמו מי שאתה טוען ש"רקוב". דיבור זה דבר מאוד זול. אנשים נמדדים במעשים שלהם. ג'קו זה בתחרות ורץ לפתוח פה וללכלך על כל העולם. הוא בוכה שהמדינה רקובה, שהמדינה "זונה מוצצת". אבל (במילותיו של פלאטו שרון) "מה הוא עשה בשביל מדינה?" והתשובה היא כלום.

בסדר,היו דברים...לכולם יש טעויות ב

בחיים..הוא בסך הכל בן-אדם שחשובה לו הבמה והמוזיקה-אז עכשיו נפתח ב"ה דף חדש וניתן לו להדהים אותנו בכשרונו ושיהיה לו המון הצלחה ורק טוב אנחנו מאחוריו,ודי,לא רוצה לדבר על הנושא הזה יותר!

a d i d a s 2 1

New member
מזל טוב..לא היה כזה כבר???

"ואחרי שנה שכרנו חדר מול ירח מתחיל לנגן בבר קודר ברחוב המסגר והם צרחו "תורידו את הנמוך עם הטוקסידו" ורק אחד אמר "ילד, ילד עוד תוריד את הירח בשבילם" איזה שיר... ערב טוב לכולם!

למעלה